På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPad Mini 3 16GB køb.

Apple iPad Mini 3 16GB

Lille lækker tablet med høj ydeevne.

En iPad Mini 3 er en fiks, lækker tablet, man kan have med sig overalt. Tabletten er lille og elegant, og den kan let holdes i en hånd af brugeren. Tabletter styres, som de fleste nok ved, med fingrene, og det kan godt være et problem, hvis brugeren har lidt snask eller fedt på fingrene, da tabletten dermed kan blive ulækker. Derfor er det også en stor fordel, at en iPad Mini 3 er produceret med en fedtafvisende overflade, der gør, at brugeren ikke efterlader mærker på denne, heller ikke selvom brugeren har lidt snask på fingrene.

Produktet ser ikke ud af alverden, og det vejer også blot 331 gram, men selvom produktet er småt og elegant, er produktet faktisk overraskende kraftfuldt. Tabletten er nemlig udstyret med en A7-chip med 64-bit, hvilket bidrager til, at enheden kører helt problemfrit. Tabletten kører iOS 8, og dette system leverer flotte, visuelle effekter og detaljeret grafik. Ligeledes er systemet effektivt i forhold til multitasking. Selvom indmaden i tabletten er ganske kraftig, benytter maskinen overraskende lidt strøm, hvilket medvirker til, at batteriet kan holde i op til ti timer.

Skærmen på en iPad Mini 3 er 7,9” og har en opløsning på hele 2048 x 1536 pixels. En så høj opløsning er lig med krystalklare, smukke billeder. En iPad Mini 3 egner sig dermed perfekt til visning af videoer og lignende.

En iPad Mini 3 har ligeledes ’Touch ID’, og dette udtryk dækker over, at produktet har en fingeraftrykssensor integreret i ”Home”-tasten. Denne sensor kan sørge for, at det udelukkende er ejeren/ejerne af produktet, der er i stand til at låse dette op. Ligeledes kan man sætte sit produkt op til, at det ikke er muligt at købe produkter online, hvis brugeren ikke bekræfter købet ved hjælp af sit fingeraftryk. Dette kan give forældre med småbørn en sikkerhed, hvis de lader børnene lege med iPad’en, da børnene dermed ikke vil være i stand til at bruge en masse penge online.

Man kan både tage billeder og lave fine videoer med iPad’en. Tabletten har to kameraer, et på forsiden og et på bagsiden. Det er kameraet på bagsiden, der er det bedste, og dette kan tage billeder i 5-MP. Dette kamera indeholder blandt andet følgende funktioner: autofokus, ansigtsgenkendelse og bagbelysning. Et kamera, der tager billeder i 5-MP, er et rigtig fint kamera, og man kan derfor sagtens bruge dette kamera til at forevige ferieminder, mærkedage eller lignende. Det er ligeledes muligt at optage videoer i Full HD med kameraet. Kameraet på frontsiden er også nogenlunde. Dette kan tage billeder i 1,2-MP, hvilket er ganske fint i forhold til dette kameras formål, der primært vedrører at tage selfies.