På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPad Air 2 16GB køb.

Apple iPad Air 2 16GB

iPad Air 2 - god balance mellem funktionalitet og størrelse.

Det var Apple, der oprindeligt opfandt tabletcomputeren med den første iPad for efterhånden en årrække siden.

Siden dengang er markedet for tabletcomputere eksploderet og Apple har fået konkurrence fra en lang række andre producenter. Det betyder dog ikke, at Apples iPad ikke længere er en værdig aftager til den oprindelige model, for den nyeste version Apple iPad Air 2 Wifi 16 GB er stadig en af de bedste tablets på markedet. I denne version er Apples iPad hurtigere, den har bedre kameraer og dens design er bedre end nogensinde før./p>

Apple iPad Air 2 Wifi 16 GB bliver ofte fremhævet for sin gode balance mellem funktionalitet og størrelse. Den kan relativt nemt bæres i én hånd, men samtidig er den så stor, at læsning af for eksempel aviser eller magasiner er behageligt på skærmen, der blandt andet er forbedret med en såkaldt split-skærm funktion, der for eksempel gør det nemt at bladre eller for eksempel trække en lommeregner app eller lignende op ved siden af det, man ellers er i gang med at læse. /p>

Når det gælder design, er det mest markant ved Apple iPad Air 2 Wifi 16 GB, at den er så tynd som den er. Med 6,1 millimeter i tykkelse, føles iPaden markant tyndere end sin forgænger. Den vejer også under et halvt kilo, hvilket er mere end 200 gram mindre end en almindelig iPad. Apple iPad Air 2 har en skærm på 9,7 tommer, der med en opløsning på 2048 x 1536 står knivskarpt, når det gælder både farvegengivelse og kontrast. Apple iPad Air 2 har også et specialdesignet antireflekserende lag, der gør, at skærmen har utrolig lidt genskin. Det gør den behagelig at læse på både udenfor og inde. Den elegant designede iPad er udført i aluminium og fås i sølv, space grey eller guld./p>

Indeni Apple iPad Air 2 Wifi 16 GB er en nyudviklet processor, Apple kalder A8X og som er bygget på en 2. generations 64-bit processor, der er ligeså kraftig som for eksempel mange stationære computer. Det betyder dog ikke, at iPad Air 2 er blevet større eller har en kortere batterilevetid, men bare, at den kører langt de fleste apps uden nogensinde at hakke eller føles langsom. Ifølge Apple holder iPad Air 2 strøm i 10 timer under brug. /p>

De indbyggede kameraer foran og bagpå Apple iPad Air 2 Wifi 16 GB har også fået et løft. Med et 8 MP frontkamera, der kan optage i HD, er iPaden efterhånden et brugbart kamera, der kan konkurrere med avancerede smartphones og lommekameraer. Med den store Retina-skærm, vil du med det samme kunne se alle nuancer i motivet foran dig.