På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

Flere butikker under denne annonce
 • Produkt-Guiden.dk

 • Apple iPad Air 2 Wifi 32GB Gold

 • Ukendt

  2 - 3 Dage
 • kr 5.119 inkl. fragt

  kr 5.119 ekskl. fragt
 •  Til butik!

E-mærket

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • ELdanmark.dk

 • APPLEiPad Air WiFi 32GB Silver - Pre-Owned

 • Ikke på lager

 • Fragt ukendt

  kr 4.850 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPad Air 2 32GB køb.

Apple iPad Air 2 32GB

Apple iPad 2 er både smuk, stærk, hurtig og sikkerheden selv.

Når det gælder tablets, er Apple i front. Det var Apple, der kom først med en velfungerende tablet, og denne Apple iPad 2 lever op til traditionen.

Der er en række parametre, hvor blandt andre Apple kan vise innovation og foretagsomhed, når vi taler om markedet for tablets. Det gælder selvfølgelig design, ydelse, skærmkvalitet, software og mere til. På den anden side kender vi jo godt Apples tablets, og selvom der også denne gang er sket forbedringer, er det ikke de vilde omvæltninger, der møder os. Men vi får en tand mere på alle parametre.

Udseendet er ikke til at tage fejl af. Vi har en Apple tablet i hånden og foran øjnene. Denne iPad 2 er ultra tynd, faktisk så tynd at det kan virke lidt overdrevet. Behøver den reelt at være så slank, kun lige godt 6 mm tyk? Ja, faktisk er det en fordel at have en tynd tablet. Man kan selvfølgelig indvende, at du normalt sidder fredeligt ned med din tablet, måske endda mest derhjemme i sofaen. Men, meningen med en tablet er altså også, at du skal have mulighed for at tage den med dig, på arbejde, på dit studie, på rejser. Og i disse situationer er det ganske fikst, at din iPad 2 ikke fylder mere end en lille stak papir, og at den heller ikke vejer mere end lige knap et halvt kilo, blot 437 gram..

Apple iPad 2 ligger godt i hånden. Den åbnes med touch-ID, der virker godt og giver dig god sikkerhed. Skærmen er af fin kvalitet og kan fint bruges til at se film på. Højttalerne er måske ikke overrumplende gode, men de klarer jobbet og giver udmærket lyd, både til at lytte til musik på rejsen, til spil og til at se film og TV. Tabletten har en særdeles kraftig processor i sig, og den klarer udmærket alle normale opgaver som at surfe på internettet, se film og så videre. Reelt er denne iPad2 med 32GB formodentlig stærk og hurtig nok til at erstatte en laptop for de fleste brugere. Det er en overvejelse værd.

Batteriet giver dig cirka 10 timers ret intensiv brug mellem hver opladning, hvilket vil være tilstrækkeligt for de fleste brugere. Til arbejde og studie vil du måske skulle lade op hver anden dag, på en længere rejse med fly eller tog har du batteri nok til at være underholdt på det meste af turen. Apples iPads er fortsat de mest solgte tablets på verdensplan, og det er givetvis forklaret med design og kvalitet, især hvad ydelse angår.