Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Kontorsyd

Apple iPad Air 2 32GB Grå

Apple iPad Air 2 32GB Grå

Apple iPad Air 2 32GB Grå

4.449 kr.
Fri fragt
Til butik
Billeskovs Pc

iPad Air 32 GB Wi-Fi - Silver

iPad Air 32 GB Wi-Fi - Silver

iPad Air 32 GB Wi-Fi - Silver

4.538 kr.
4.494 kr. ekskl. fragt
Til butik

Når det gælder tablets, er Apple i front. Det var Apple, der kom først med en velfungerende tablet, og denne Apple iPad 2 lever op til traditionen.

Der er en række parametre, hvor blandt andre Apple kan vise innovation og foretagsomhed, når vi taler om markedet for tablets. Det gælder selvfølgelig design, ydelse, skærmkvalitet, software og mere til. På den anden side kender vi jo godt Apples tablets, og selvom der også denne gang er sket forbedringer, er det ikke de vilde omvæltninger, der møder os. Men vi får en tand mere på alle parametre.

Udseendet er ikke til at tage fejl af. Vi har en Apple tablet i hånden og foran øjnene. Denne iPad 2 er ultra tynd, faktisk så tynd at det kan virke lidt overdrevet. Behøver den reelt at være så slank, kun lige godt 6 mm tyk? Ja, faktisk er det en fordel at have en tynd tablet. Man kan selvfølgelig indvende, at du normalt sidder fredeligt ned med din tablet, måske endda mest derhjemme i sofaen. Men, meningen med en tablet er altså også, at du skal have mulighed for at tage den med dig, på arbejde, på dit studie, på rejser. Og i disse situationer er det ganske fikst, at din iPad 2 ikke fylder mere end en lille stak papir, og at den heller ikke vejer mere end lige knap et halvt kilo, blot 437 gram..

Apple iPad 2 ligger godt i hånden. Den åbnes med touch-ID, der virker godt og giver dig god sikkerhed. Skærmen er af fin kvalitet og kan fint bruges til at se film på. Højttalerne er måske ikke overrumplende gode, men de klarer jobbet og giver udmærket lyd, både til at lytte til musik på rejsen, til spil og til at se film og TV. Tabletten har en særdeles kraftig processor i sig, og den klarer udmærket alle normale opgaver som at surfe på internettet, se film og så videre. Reelt er denne iPad2 med 32GB formodentlig stærk og hurtig nok til at erstatte en laptop for de fleste brugere. Det er en overvejelse værd.

Batteriet giver dig cirka 10 timers ret intensiv brug mellem hver opladning, hvilket vil være tilstrækkeligt for de fleste brugere. Til arbejde og studie vil du måske skulle lade op hver anden dag, på en længere rejse med fly eller tog har du batteri nok til at være underholdt på det meste af turen. Apples iPads er fortsat de mest solgte tablets på verdensplan, og det er givetvis forklaret med design og kvalitet, især hvad ydelse angår.

Produkt

Produktnavn
iPad Air 2 32GB

Produktegenskaber

Operativsystem
Apple iOS
Skærmstørrelse
9.7 "
Skærmopløsning
2048x1536 pixels
Pixeltæthed (PPI)
264
Skærmtype
LCD (LED) / TFT
LED-Baggrundslys
Ja
IPS Panel Screen
Ja
Flash RAM
32 GB
RAM
1 GB
Processor hastighed
2.4 GHz
System on Chip (SoC)
Apple A8X
Processor
Apple

Kamera

Antal af kameraer
2
Megapixels
8.0 Megapixels
Megapixels frontkamera
1.2 Megapixels
Video opløsning
1080p
Blitz / lys
Ja

Trådløst

802.11ac
Ja
802.11n
Ja
802.11g
Ja
Bluetooth
Ja

Tilslutninger

USB
Ja

Strømkilde

Batteritype
Li-polymer
Batteritid
10

Størrelse

Højde
240.0 mm
Bredde
169.5 mm
Dybde
6.1 mm
Vægt
437.0 g