Weber Spirit Original E-310 Gasgrill

Internationale butikker
Pris inkl. fragt
TBS Grillshop

Spirit® Original E-310™

Spirit® Original E-310™

Spirit® Original E-310™

5.574 kr.
5.495 kr. ekskl. fragt
Til butik
Ditbyggemarked.dk

Weber spirit e310 original

Weber spirit e310 original

Weber spirit e310 original

6.898 kr.
6.499 kr. ekskl. fragt
Til butik
Knud Larsen Byggecenter

weber spirit e310 original sort

weber spirit e310 original sort

weber spirit e310 original sort

Fragt ukendt
4.499 kr. ekskl. fragt
Til butik

Gasgrill i absolut bedste materialer, som sikrer velsmagende og lækker mad direkte fra grillen. Nemt og brugervenligt udstyr og tilbehør.

Der er ingen tvivl om, at rigtigt mange danskere er gået hen og blevet virkelige grill-entusiaster. Aldrig før har det været så populært at grille, og det skyldes i høj grad en kombination af 2 forhold. For det første er den en aktivitet, der ikke kræver masser af forberedelse, før du kan komme i gang, og så findes der et stort udvalg af griller og tilbehør.

I dag anvender de flest en eller anden form for gasgrill. Den er både hurtig at varme op, og så kan du anvende den til at tilberede et hav af retter. Kød, grøntsager, frugt, brød, pizza, desserter, ja, mulighederne er mange. Gasgrillen kan grille ved både direkte og indirekte varme, og det åbner op for en masse muligheder.

Med en Weber Spirit Original E-310 er du garanteret en robust gasgrill, der især er velegnet til begyndere ud i grillningens fine kunst. Den er fremstillet i flere forskellige slags metal for absolut bedste anvendelse. Grillens låg og bund er porcelænsemaljeret, de tre brændere er i rustfrit stål, og grillristen er i støbejern. Men så er du også sikret 1. kl. kvalitet, der er både brugervenlig og holdbar. Farven er sort, hvilket giver den et råt, cool udseende. Det flotte skab forneden og de 2 borde ved siderne er med til at gøre den særdeles funktionel. Her kan du opbevare diverse tilbehør og service, så du undgår at skulle bruge tid på at hente det, ligesom de praktiske borde er fantastiske at stå ved, når der skal blandes salater og marineres kød. Her er der virkeligt tale om brugervenligt design og udformning. Weber Spirit Original E-310 har 4 hjul, så du nemt kan rulle den derhen, hvor du ønsker den, uden at skulle bruge en masse kræfter.

Der er selvfølgelig elektronisk tænding, og varmen reguleres trinløst. I midten er der placeret et fast termometer, så du hele tiden kan følge med i og holde dig opdateret om, hvor langt du er i forløbet. Selve grillarealet er på 60 x 44 cm, og det er tilstrækkeligt til at servicere familie og venner med lækker mad direkte fra grillen.

Med denne gasgrill er du garanteret bedste kvalitet og masser af funktionalitet hele vejen rundt. Det kan både ses og smages.

Produkt

Produktnavn
Spirit Original E-310 Gasgrill

Produktegenskaber

Grillmodel
Gasgrill
Type
Vogn/Stativ
Egenskaber
Sidebord, Drypbakke, Termometer, Hjul, Skabe/hylder, Låg
Brænder type
Bundbrænder
Tændingstype
Elektrisk tænding
Antal primære brændere
3 stk
Primær brændereffekt
9.36 kW
Bredde: Primære Grill
60.0 cm
Dybde: Primære Grill
44.0 cm
Antal burgere
15
Grill flade varianter
Single
Låg
Lukket låg
Sidebord
Foldbar
Ramme materiale
Aluminium, Stål
Overflade materiale
Støbejern
Belægning
Emalje, Non-Stick
Tilgængelige farver
Sort, Grå

Størrelse

Dybde
80.0 cm
Bredde
131.0 cm
Højde
158.0 cm
Vægt
56.7 kg