På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Nintendo NES Classic Mini køb.

Nintendo NES Classic Mini

Nintendo Nes Classic Mini er ren nostalgi af den gode slags.

Med Nintendo Nes Classic Mini får du en version af den skønne gamle hardware samt en samling af nogle af de bedste spil, der er produceret.

Der er nu engang noget rart ved tidligere tider, især selvfølgelig hvis man har nogle gode minder. Men også bare de gamle ting, der indeholder en særlig form for hygge indgyder tryghed. Med Nintendo NES Classic Mini kan du erhverve dig noget af alt dette, endda til en fordelagtig pris. Du får virkelig en fin konsol, som også kan bruges til at spille to personer sammen. Den har desuden en funktion, så du kontinuerligt kan gemme spil, sådan som det nu udvikler sig undervejs.

Nintendo Nes Classic Mini er således en tro kopi af den konsol, der blev markedsført i blandt andet USA tilbage i 1980'erne. Med til konsollen hører 30 af de mest kendte og populære spil fra dengang. Disse spil omfatter for eksempel Mario 3, Pac-Man og Punch-Out!! For mange voksne med minder fra barndom og teenagetid tilbage i 1980'erne vil dette sikkert være en både pudsig og sjov måde at komme 30 år tilbage i tiden på. For nutidens børn kan det formodentlig også være interessant at se nogle af disse spil fra en svunden tid. Fra dengang far og mor var børn.

Det er for så vidt en udmærket idé, Nintendo har fået, og det har også vist sig, at efterspørgslen til at begynde med langt oversteg Nintendos forventninger. Mange mennesker i USA gik forgæves efter en Nintendo Nes Classic Mini, og nøjagtig det samme har været tilfældet herhjemme i Danmark.

Man skal i øvrigt gøre sig klart, at det i al fald foreløbig ikke er muligt at tilføje nye spil til samlingen. Men måske det også passer udmærket med de 30 spil, og med dem som afsæt kan man foretage den nostalgiske rejse tilbage til barndommens land. Konsollen er i alle tilfælde lavet absolut autentisk glimrende, hvilket jo nærmest er ideen med det, altså at konsollen skal være som dengang. Imidlertid har det også nogle bagsider, blandt det at konsollen har et kabel, som er fastsat og ikke kan udskiftes. Og dette kabel er meget kort, især sammenholdt med at vi nu om dage efterhånden sjældent bruger kabler overhovedet. Men det virker på den anden side rimeligt nok, at man må tage hele pakken, sådan som den nu var dengang.