Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Licotronic

TV 4Th Generation 32GB

TV 4Th Generation 32GB

TV 4Th Generation 32GB

1.292 kr.
1.247 kr. ekskl. fragt
Til butik
Jumbo Computer

APPLE TV 4th generation 32GB

APPLE TV 4th generation 32GB

APPLE TV 4th generation 32GB

1.351 kr.
1.291 kr. ekskl. fragt
Til butik
etube

Apple TV 32GB 4. Gen.

Apple TV 32GB 4. Gen.

Apple TV 32GB 4. Gen.

1.648 kr.
1.589 kr. ekskl. fragt
Til butik
Billeskovs Pc

Apple TV 32GB 4. Gen

Apple TV 32GB 4. Gen

Apple TV 32GB 4. Gen

1.855 kr.
1.811 kr. ekskl. fragt
Til butik

Apple lægger sjældent skjul på, hvor vilde deres nye produkter er, når de lanceres, og således heller ikke Apple TV.

Apple TV blev nemlig lanceret som fremtidens måde at se TV på. Om det endnu fuldt ud er gået som Apple forudsagde, kan diskuteres, men med Apple TV 32 GB (4th generation), får du en elegant og funktionel streamingboks til dit TV.

Den største nyskabelse i forhold til tidligere versioner af Apple TV er at Apple TV 32 GB (4th generation) er designet med særligt blik for apps. Som bruger kan du nu browse i Apples app-store direkte fra dit TV, og installere alle de apps, du måtte ønske. Ligesom andre streamingbokse, har du adgang til for eksempel Netflix og Youtube, men med Apple TV 32 GB (4th generation), kan du også bruge alle de kendte Apple apps som for eksempel iTunes eller Apple Music. Det betyder, at du for eksempel kan afspille hele dit online eller indkøbte musikbibliotek direkte fra dit TV.

Når det gælder spil, er der også rigtig meget at komme efter hos Apple TV 32 GB (4th generation). Du kan downloade en række spil i Appstore og afspille dem direkte fra dit TV. Nogle kan du spille med den nye Siri-remote, der for eksempel kan bruge lidt som controlleren i en Nintendo Wii, altså med bevægelsesfølsomhed i forbindelse med eksempelvis sportsspil, mens andre bruger fjernbetjeningens touchpad eller knap. Det er også muligt at anvende bluetooth-controllere fra andre producenter eller linke dit TV op med din iPad eller iPhone.

Siri-fjernbetjeningen er i øvrigt også en nyskabelse på flere punkter. For eksempel fordi, der ikke er alle de mange gummiknapper, du kender fra din almindelige fjernbetjening. Derimod er der en touchpad, som du kan bruge ligesom du klikker på skærmen på din smartphone eller tablet. Det er også med denne funktion, du kan tilpasse alle dine menuer i spillet, så de passer perfekt til den måde, du bruger dit TV på. Bruger du mest Netflix, kan du nemt arrangere app’en, som den nemmest tilgængelige på skærmen. Som Siri-navnet antyder, kan du også stemmestyre dit Apple TV. Det fungerer i høj grad ligesom Siri-funktionen i en iPhone, så du kan kontrollere dit Apple TV 32 GB (4th generation) med din stemme. Det gælder både, hvis du gerne vil se film, åbne apps eller søger efter indhold.

Som en sidste bonus kan nævnes, at Apple TV 32 GB (4th generation) udover de mange apps og andre funktioner også inkluderer nogle af de smukkeste screensavers/pauseskærme, der nogensinde er lavet. For eksempel en langsom flyrejse over London eller Den Kinesiske Mur.