Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Google Chromecast 2 køb.

Google Chromecast 2

Stream indhold fra din tablet, smartphone eller pc.

Er dit tv af ældre dato, kan du opgradere det med en række moderne funktioner ved hjælp af Google Chromecast 2.

Med den lille streaming-enhed kan du sende (også kaldet at caste) masser af indhold fra din tablet, smartphone eller pc – for eksempel spil, apps, videoer fra YouTube og tv-serier – over på tv-skærmen, og naturligvis i full HD-kvalitet. Chromecast har i den nye version 2 fået en stærkere Wi-Fi-forbindelse og enklere styring.

En af de største fordele ved Chromecast 2 er, at den er så nem at bruge, at alle kan være med. Enheden sættes i en ledig HDMI-port i siden af eller bag på hjemmets tv-fladskærm. Når Chromecast 2 er forbundet til det trådløse netværk, kan den modtage input fra stort set alle enheder uanset, om de kører på Windows, Android eller Apples mobile styresystem iOS.

For at få det hele til at spille kræver det, at du installerer appen for den tjeneste, der skal bruges, for eksempel Netflix, DR TV eller YouTube, på den enhed, der castes fra. Når et lille firkantet ikon (Cast-knappen) dukker op på din tablet, computer eller smartphone, aktiveres funktionen, og indholdet streames til tv-skærmen.

Der findes et utal af apps, som med fordel kan anvendes sammen med Chromecast 2, og du kan nemt betjene dem, for i praksis bruges den eksterne enhed også som fjernbetjening til alt det, som foregår på fladskærmen. Det vil sige styring af lyd, indhold eller frem- og tilbagespoling.

Ud over full HD-kvalitet i 1080p kan Google Chromecast 2 streame lyd i surroundsound. Vil du udnytte lyden i dit surroundanlæg, kan du i stedet for tv’et sætte Chromecast i en ledig HDMI-port bag i surroundanlæggets receiver. Nu sendes indholdet fra Chromecast til dit surroundanlæg.

Streaming i ordentlig kvalitet kræver en god internetforbindelse. Chromecast 2 har fået et nyt antennesystem, som ifølge producenten gør forbindelsen til hjemmets trådløse netværk bedre end tidligere. Chromecast 2 understøtter både 2,4 GHZ og 5 GHz-båndet. Det vil sige, at mediestreameren selv kan finde den bedste, hurtigste og mest stabile trådløse forbindelse.

Video om Google Chromecast 2