iPad

En iPad er den moderne verdens ultimative værktøj og legetøj. I dagligdagen gør dens størrelse, at den er let at have ved hånden, når der for eksempel skal læses e-mails, og det store pop-up tastatur gør det let at skrive svar. Det er også muligt at surfe på internettet, opdatere sin kalender og tage notater eller lave huskelister. Naturligvis synkroniserer iPad’en med iPhone og computer, så alt er tilgængeligt på alle platforme.

Tag bogreol, musiksamling og videofilm med på rejse

I Apple Store ligger der tusindvis af apps og programmer tilgængeligt, mange gratis og nogle mod betaling. De fungerer som små hjælpemidler i dagligdagen, på arbejdet og i undervisningen eller som spil til underholdning af børnene på bagsædet og til pausen i toget. Det er også muligt at downloade E-bøger til at tage med på farten, og her kan man tage alle favoritbøgerne og rejsebøgerne med på sommerferie uden at skulle betale overvægt for en tung kuffert. Også musikken er let at tage med sig. Ved køb af musik i iTunes ligger yndlingsnumrene altid parat. Den store skærm er også behagelig at se film på. Så kan downloadede film ses hvor som helst og når som helst.

Integreret kamera lige ved hånden

En iPad er udstyret med et godt kamera, som udover at tage billeder kan bruges til at videofilme eller til FaceTime og Skype. Billeder og film ligger i biblioteket og kan let vises frem til venner og familie eller uploades til for eksempel Facebook. Med iMovie er det muligt selv at optage spillefilm, og med GarageBand forvandles iPad’en til diverse musikinstrumenter, som spiller ved hjælp af touch-skærmen. Efterfølgende kan musikken mikses og deles.

En iPad er svær at undvære når den først er kommet inden for dørene. Den rummer et næsten ufatteligt antal muligheder for arbejdsværktøjer og underholdning, og der er noget for enhver smag og ethvert behov.

Sammenlign priser på iPad.

Flere produkter under denne reklame

Pris

Mærke

3G

4G (LTE)

Operativsystem

Skærmstørrelse

Skærmopløsning

Hukommelsestørrelse

RAM

Processorkerner

USB

802.11ac

Sider: 1 2 3

Total antal sider: 3