LEGO World Racers LEGO Racers zipbin

LEGO Racers zipbin. Kan foldes fra taske ud til en Racerbane... Mere Info

kr 100

kr 100 inkl. fragt

E-mærket

 Gå til butik

Læs mere LEGO RACERS: Power Racers - Storming Enforcer

LEGO RACERS: Power Racers - Storming Enforcer

Load the 3-wheel police bike onto the Air Stomper and get re... Mere Info

kr 9.900

kr 9.900 inkl. fragt

Læs mere LEGO Racers 8157 Ferrari F1 1:9

LEGO Racers 8157 Ferrari F1 1:9

Dieses LEGO Racers Spielauto "Ferrari F1" (LEGO-Nr... Mere Info

kr 2.978

kr 3.075 inkl. fragt

LEGO Racers - Storming Enforcer - 8221

LEGO Racers - Storming Enforcer - 8221. LEGO Racers 8221 ink... Mere Info

kr 100

kr 100 inkl. fragt

E-mærket

 Gå til butik

Flere produkter under denne reklame
Læs mere LEGO Racers 8214 Gallardo LP 560-4 Polizia

LEGO Racers 8214 Gallardo LP 560-4 Polizia

Baue den Lamborghini Gallardo LP560-4 Polizia! Dieses origin... Mere Info

kr 1.489

kr 1.585 inkl. fragt

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Alder (fra) ?

Alder (til) ?

Antal dele ?

Mærke

Forhandler

Sider:  1

Total antal sider: 1

Lego Racers

Lego Racers er fart og spænding for kreative drenge.
Hvem kan bygge den hurtigste bil til den fedeste bane og vinde racerløbet?
Lego Racers byder på en række af fede bilmodeller, men kreative drenge kan selvfølgelig bygge videre på dem med andre legoklodser og legodele, så bilerne bliver endnu federe og endnu hurtigere.
Biler og motorcykler racer af sted ved hjælp af lufttrykpumper. Du tramper bare på pumpen af al kraft, og din racer stikker af mod nye eventyr.

Tre, to én tramp. Så kan I se, hvem der kommer først eller længst. Måske har I bygget en bane, med forhindringer, som racerne skal overvinde og måske overleve. Og når jeres racere crasher, må I bygge dem igen. Og igen. Og igen. For sådan er Lego Racers.

Den trehjulede politimotorcykel har ekstrastort forhjul, så den holder retningen og farten perfekt. Kan den køre fra den solide skriggrønne monstertruck på jeres racerbane?
Sting Strikers gule formel 1 racer er også klar til at tage kampen op, og du kan selvfølgelig også anskaffe dig en ægte rød sportsvogn.
Serien Tiny Turbos fra Lego Racers har kraftfulde biler på programmet.

Lime Racer er off-roader, som er klar til at tage udfordringerne op mod drengeværelsets vilde terræn. Den har en kraftig og tung V8 motor og kan bygges sammen med andre Lego Racers.
Blue Bullet er en ægte Le Mans racer med flotte former og glatte hjul, der giver høj fart på drengenes egen Le Mans bane. Den er fyldt med flotte detaljer som lygter og dekorationer, så illusionen er perfekt.
Nitro Muscle er en stock car, så pas på, at de andre ikke kører sammen med den. Det holder de næppe til, for denne Lego Racer er bygget til det hårde liv på stock car banen. Dens kompakte form giver den en tyngde og soliditet, som gør den ekstra egnet til den vilde racerleg.

Turbo Tow er også en ægte racer, og samtidig er det den kranbil, der kan redde de andre Lego Racers, når de er kommet ud for uheld på banerne. Den er pyntet med ildstafferinger, som gør den ekstra sej, og selvfølgelig kan den også både bygges sammen med andre Lego Racers og udbygges med dine andre legoklodser, så du skaber din helt egen kraftfulde bil.
Slip Lego Racers løs på drengeværelset og nyd de mange timers god leg med fart og tempo. Motorlyde vil overdøve forældrenes utålmodige kalden, for leg med biler er bare så grundlæggende skægt for drenge. Og med Lego Racers får billegen også en ekstra kreativ dimension, der styrker de dejlige ungers udvikling.