Lego Harry Potter Legetøj

Læs mere LEGO Dimensions 71348 Harry Potter Fun Pack

LEGO Dimensions 71348 Harry Potter Fun Pack

Indeholder 60 dele og 1 figur Indeholder 60 dele og 1 figur Mere Info

kr 139

kr 178 - 208 inkl. fragt

Læs mere LEGO Dimensions 71247 Harry Potter Team Pack

LEGO Dimensions 71247 Harry Potter Team Pack

Indeholder 111 dele og 2 figurer Indeholder 111 dele og 2 fi... Mere Info

kr 219

kr 258 - 288 inkl. fragt

Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Serie ?

Mærke

Forhandler

Sider:  1

Total antal sider: 1

Lego Harry Potter

Det fantastiske eventyr om troldmandsdrengen Harry Potter, der kommer på troldmændenes egen engelske kostskole, Hogwards, og udvikler sig til en mand i kampen mod de mørke kræfter, er også tilgængeligt i Lego.
Der er masser af karakterer fra bøgerne og filmene i pakkerne, og det vrimler med tryllestave og andre gode sager, der levendegør troldmændenes liv i børnenes fantasi.

Harry Potter har selvfølgelig sine karakteristiske runde briller og sit lyn-formede ar i panden. Hermione Granger er lilla bukser og grå cardigan og har et smil på læben og en tryllestav i hånden. Lucius Malfoy er naturligvis sort med sort kappe og sort tryllestav, mens sønnen Draco Malfoy er udrustet med en kost.
Du finder også Ron Weasly, og som en lille hyggelig Lego-gimmic, er tvillingerne Fred og George Weasly helt ens.
De onde figuerer er også rigt repæsenteret. Der er sortklædte dødsgardister, der er dementorer, der er Bellatrix LeStrange og selvfølgelig er der en skaldet og virkelig ondt udseende Lord Voldemort.
I alt 43 forskellige karakterer fra Harry Potter sagaen er foreløbig produceret i Lego.

Og der er også masser af byggesæt med steder og hændelser fra Harry Potter historierne.
I den forbudte skov står Hagrid bundet til et træ, mens Harry Potter kæmper med tryllestaven mod Lord Voldemort. Den uhyggelige stemning underbygges af en fluesvamp og en slange.
Anderledes hyggelig er den lilla Natbus, som skal bringe Harry og hans ugle Hedvig tilbage til Hogwards. Bussen har god plads til flere passagerer, hvis fantasien skulle ønske det.

Hogwardsslottet findes i flere dele. Det fås både som et helt slot med masser af detaljer, som vi kender dem fra film og bøger. Det er bygget med tårne, søjler og spir, så man ikke er i tvivl om, at her kan foregå hvad som helst. Men der er også detaljer fra Hogwards, som er knyttet til bestemte scener fra historien. Det gælder indgangspartiet med bro og tårne, som jo spiller en væsentlig rolle i den sidste film, hvor dødsgardisterne angriber skolen.
Man kan også anskaffe sig en quiditch-bane med gyldne målringe, dommertårn bolde og koste.
Hagrids eventyrlige hytte byder selvfølgelig på en perlerække af hyggelige detaljer og farlige dyr. Den åbner for mange timers leg og indlevelse i troldmandsverdenen, der trods alt ikke er så fjern fra vores egen.

Diagonalstræde er præsenteret med tre store bygninger fyldt med detaljer, som man vil kunne genfinde i bøger og film, og det smukke tog Hogwardsekspressen er klar til at afgå fra perron 9 trekvart.
Gennemspil de bedste Harry Potter scener med Lego-figurerne og nyd timevis af ægte, kreativ Lego-leg.