Playmobil Legetøj

Hvem elsker ikke Playmobil legetøj? De små, søde, slanke mennesker, med store hoveder, brune øjne og pagehår. Playmobil legetøj har været elsket af små og større børn, siden midten af 70’erne. Med tiden er der kommet piratskibe, ridderborge, zoologisk have, slotte, shoppingcentre, sygehuse og meget, meget mere til Playmobil legetøjets sortiment. Du kan altså lave en helt by med næsten alt, hvad hjertet begærer. På nettet finder du masser af steder, hvor du kan købe Playmobil legetøj – også på tilbud. Men pas på; priserne er i forvejen så lave, at man lynhurtigt kan lade sig rive med, og købe alt for meget Playmobil legetøj!

Playmobil Horse Farm 6926

Legesæt, fra 5 År, Tema: Heste, Bondegård, Stor, Løbehjul Mere Info

fra kr 299

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

Playmobil Drago's Ship 9244

Legesæt, fra 4 År, 45 dele, Tema: Drager, Hav, Piratskib, Skib Mere Info

fra kr 237

 Sammenlign priser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Serie ?

Alder (fra) ?

Alder (til) ?

Mærke 1

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 44

Playmobil

Børn elsker at lege rollelege. Både drenge og piger. Det kan være mor, far og børn, det kan være læge og patient, røver og politi eller det kan være, man leger, at man arbejder med det samme, som mor, far eller andre man kender.

Rollelege er lege, hvor børnene bruger fantasien, og hvor legen udvikler sig hen ad vejen. Inspirationen kommer ofte fra et bestemt stykke legetøj, der sætter legen i gang.

Skal pigerne, og måske også drengene, lege mor, far og børn er det godt at have lidt udklædningstøj, et køkken og nogle køkkenting. Dukker skal der også til. Og meget gerne nogle af alle de andre ting, man bruger i hjemmet.

Når drengene og pigerne leger røver og politi, hører der polititøj til, et politiskilt og nogle pistoler. Og måske et pengeskab, hvis det er det, som røveren skal løbe med. Det kan også være, at børnene skal lege bank, og så er det jo svært at undvære et pengeskab og nogle legetøjspenge. Det kan også være, at pengeskabet skal indgå i en butiksleg med kasseapparat og masser af varer på hylderne.

Et pengeskab med digital kodelås står højt på mange børns ønskeseddel. Med pengeskabet kan man lave sin egen kode, som ingen andre kender, og ændre den igen og igen. Når døren åbnes, lyder alarmen. Man kan også få pengeskabe til børn med nøgle til, og så har de deres helt egen vigtige nøgle, som de skal passe godt på.

Børnene synes, det er sjovt at bruge pengeskabet som en del af en leg. Men mange børn vil også gerne bruge et pengeskab som en anderledes sparebøsse til lommepengene eller som et sted, hvor de kan gemme små hemmelige ting, som ingen andre skal se. Og det er jo dejligt med sit helt eget hemmelige gemmested, som kun kan åbnes med ens egen kode eller nøgle.