Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

12 produkter du behøver for at tilberede julemaden

AfPriceRunnerOpdateret 3. december 2018

Flæskesteg, julefrikadeller og æbleskiver - uanset hvad du skal have på bordet til julefrokosten, bliver det hele noget lettere med de rette hjælpemidler i topklasse.

Der er ikke noget som at samles med familie og venner i juletiden - omkring bordet med den gode julestemning medbragt og de traditionelle juleretter foran sig. Men det tager tid som bekendt tid at få alle retterne klar og på bordet. Heldigvis er der køkkenredskaber, der forenkler hverdagen og gør madlavningen til en leg. Her har du 12 bud på nyt køkkenudstyr til hjemmet.

Vil du koge æg til hele familien? Så har Severin en smart æggekoger, som nemt kan tilberede syv perfekte kogte æg. Derefter kan du bruge Westmarks æggedeler i rustfrit stål. Har du lyst til sild? Fileter fisken og skær dem til med en Globalkniv i stål på Chop-It skærebrættet. For dig, der gerne vil have flæskesteg på bordet, brug da et GEFU stegetermometer, så du får den perfekte temperatur på stegen. Stegen kan både tilberedes og serveres i Le Creusets flotte ovnfaste fad. Her er noget for enhver smag - find din favorit.

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem