Om os

PriceRunners ambition er at skabe en fantastisk tjeneste for danske forbrugere. Du kan stole på, at vi altid er på din side i forbrugerjunglen af butikker og produkter på nettet. Vi elsker, det vi gør, og vi er superstolte over hver dag at hjælpe danskere med at træffe smarte beslutninger og spare mange penge.

  • Danmarks største sammenligningstjeneste med 2,2 millioner produkter.
  • Tilbud hver dag - sammenlign priser og tilbud fra over 8.700 butikker.
  • Opdaterer dagligt 126.000.000 priser på alle vores sites.
  • Sammenlign priser inklusive fragt fra 27 lande - kun butikker som leverer til Danmark.
  • Hver måned har vi 18,2 millioner besøgende på tværs af alle lande.
  • Gratis at bruge.
  • PriceRunner Købsgaranti sikrer dine køb på op til 50.000 kroner - helt gratis!
  • Professionelle test af 1300 produkter i 150 kategorier - alt fra løbebånd til barnevogne.
  • Mere end 150.000 anmeldelser og bedømmelser af produkter og butikker.

PriceRunner blev grundlagt i 1999 og har sine væsentligste aktiviteter i Danmark, Sverige og Storbritannien.

Vi er et team på 153 ambitiøse PriceRunners, som alle arbejder for at udvikle den bedste tjeneste til sammenlignings-shopping. PriceRunner er helt uafhængig; vi ejes ikke af eller er afhængig af nogen producenter, butikker eller organisationer, der kunne have interesse i at dele partisk information.

PriceRunners opgave er at hjælpe forbrugere med at finde bedre produkter og bedre tilbud på varer. Hver måned hjælper vi hundredtusinder af forbrugere med dels at finde bedre og billigere produkter og dels spare penge ved at sammenligne priser på et bestemt produkt.

Vores vision er at være den, som forbrugeren altid kan stole på - uvildig og troværdig - når der skal sammenlignes varer på nettet. Vi synes, at det, vi gør, er super spændende! E-handlen vokser med mere end 15% om året, og vi knokler for at hjælpe forbrugere med at træffe de smarte beslutninger.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.