Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

12 totalt trådløse høretelefoner

AfsorenknudsenOpdateret 4. februar 2019

Apple AirPods høretelefoner er de mest søgte trådløse høretelefoner på PriceRunner. Men der findes mange gode alternativer i klassen af "true wireless" høretelefoner. Vi har fundet 11 totalt trådløse høretelefoner.

True wireless. Sådan betegnes den gruppe af høretelefoner, der i det seneste år har taget markedet med storm. I front som de absolut mest efterspurgte er Apple AirPods. Men hvad betyder "true wireless"?

Det er i al sin enkelhed høretelefoner helt uden ledninger der kobler op til din musikenhed via bluetooth. Der er heller ikke ledninger imellem de to høretelefondele. Derfor kan vi inddele trådløse høretelefoner i tre typer. Der er True Wireless (ingen ledninger), Wireless høretelefoner (ledninger mellem de to høretelefoner) og Over Ear høretelefoner (de større høretelefoner med et mellemstykke, der forbinder høretelefonerne).

Fordelen ved True Wireless er først og fremmest at du slipper for al bøvlet med en ledning, der vikler sig sammen i en stor knude eller er i vejen hele tiden. Samtidigt kan du have dem diskret i ørerne. Bluetooth opkoblingen klarer det nemt og hurtigt, og det tager ikke lang tid at få musik i ørerne.

Det eneste du skal huske er at oplade høretelefonerne.

True Wireless er meget velegnede til brug under træning, og der findes endda modeller, der kan bruges under vand ved svømmetræning. Den store fordel ved de trådløse høretelefoner er at de dels er små og dels at der ingen ledning er.

Samtidigt betyder den nye bluetooth teknologi, at det er nemt og hurtigt at koble telefonen til og fra.

Apple AirPods er de førende True Wireless høretelefoner, og de er derfor meget efterspurgte. Men der findes mange andre gode alternativer.

Der findes både billigere og dyrere alternativer end Apple AirPods.

Vi har samlet 11 alternativer til Apple AirPods.

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem