ABBA er tilbage!

Victor Majorin

Opdateret 3. september 2021

ABBA har netop udgivet to spritnye sange for første gang i næsten 40 år! Ikke nok med det, så er bandet også på vej med et nyt album og et højteknologisk hologramshow. Her er den nye musikvideo og alt du skal vide om den kommende udgivelse!

Som om, at tiden står stille

For første gang siden 1982 udgiver ABBA nyt musik. Musikvideoen til den nye I Still Have Faith In You topper YouTube Musics liste, mens den anden sang Don't Shut Me Down i skrivende stund nærmer sig 2 millioner visninger.

Det er godt. Det lyder præcist, som det altid har gjort. - Benny Andersson, ABBA

Popbandet besidder stadig den magiske ABBA-gnist, som vi kender dem for. Allerede nu er sangene blevet rost for at gøre det, som ABBA gør bedst. Sangene beskrives som en tidskapsel, der tager dig 40 år tilbage - uden af efterligne nutidens popmusik. Og de gode nyheder stopper ikke her, da ABBA udgiver albummet "Voyage" med 10 sange, som er på hylderne den 5. november 2021.

Hologramshow

Som om, at det ikke var nok, så har bandet offentliggjort en række af koncerter næste år. Det bliver dog ikke den klassiske live-optræden, som de seneste blev husket for i 1982, men i stedet en hologramkoncert. Den første koncert finder sted den 27. maj 2022 i London, hvor de klassiske ABBA-koncerter bliver genskabt igennem hologrammerne. Koncerten er indspillet på forhånd og vil foregår i en specialbygget 360° ABBA-arena, hvor vi vil se de 4 medlemmer som avatarer (ABBA-tarer), som var de der i virkeligheden. Herved kan vi opleve 70'er og 80'ernes ABBA i nutiden med både nye og gamle klassikere.

Efterspørgslen er høj, men hvis du er hurtig og forudbestiller albummet inden den 4. september kl. 12:00 (UK tid) 2021 så sikrer du dig forkøbsret på koncertbilletterne, inden de går i normalsalg den efterfølgende dag kl. 10:00 (UK tid). Du kan læse alt om billetter og forudbestilning her.

Nedenfor kan du oprette en prisovervågning af det kommende album, så du får besked, så snart det er på lager.

Er du vild med de nye sange?

Abba - Voyage - CD

Abba - Voyage - CD

fra120 kr.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.