Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Her er alle nyhederne fra Apple 2019

AfPriceRunnerOpdateret 11. september 2019

Apple præsenterede tirsdag 10. september 2019 som forventet TRE nye iPhones, en ny iPad og et nyt Apple Watch. Der var dog også et par skuffelser.

Apple årlige September event handlede selvfølgelig om nye iPhones. TRE styks – som forventet.

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max

Pro navnet holdt stik i forhold til rygterne og det gjorde kameraplacering på bagsiden også. De nye telefoner ser stort set ud som de forrige iPhone XS modeller bortset fra den nye kameraplacering. Det betyder, at iPhone 11 Pro får en 5,8 tommers skærm, men iPhone 11 Pro max har en skærmstørrelse på 6,5 tommer.

Apple kalder skærmen for Super Retina XDR og den skal blandt andet kunne give 1200 nits i lysstyrke (perfekt til solrige dage). Samtidigt kan skærmen understøtte såvel HDR10 og Dolby Vision – og den bruger mindre strøm end tidligere. iPhone 11 Pro max understøtter også Dolby Atmos lyd.

Netop strøm er en vigtig nyhed. iPhone 11 Pro har ifølge Apple fået fire timers længere batteritid end iPhone XS, mens iPhone 11 Pro Max får op til fem timers yderligere batteritid end iPhone XS Max. Det er sandsynligvis skærmen, der er medvirkende til dette, men også chippen A13 Bionic, der driver hele maskineriet. En chip som Apple påstår er den hurtigste nogensinde i en mobiltelefon (hvilket stemmer overens med et par af forgængerne, så det tror vi på).

Kameraerne – tre styks i alt – består af en vidvinkel linse, en super vidvinkle og en telefotolinse. De giver dig flere valgmuligheder, når du skal tage billeder. Hvis du video filmer kan du nu også gøre det i 4K opløsning med 60 frames per sekund.

iPhone 11

Efterfølgeren til iPhone XR får navnet iPhone 11. På ydersiden er den meget lig forgængeren iPhone XR, men med den nye A13 chip og understøtning af Dolby Atmos lyd er den en forbedring. Udover de normale farver kan telefonen også købes i grøn og lilla.

Hvornår kommer iPhone 11?

Alle tre modeller kan forudbestilles fra 13. september og de kommer på markedet og kan købes fra 20. september 2019.

Hvad koster iPhone 11?

iPhone 11 starter med en pris på 6299 kroner i Danmark.

iPhone 11 Pro starter på 7000 kroner og iPhone 11 Pro Max starter på 9799 kroner i Danmark.

Apple Watch i titanium

Også Apple Watch har fået en opdatering med en Serie 5.

Den største nyhed er at skærmen nu altid er på, hvilket betyder at du ikke længere skal ”vække” uret for at se hvad klokken er. Det koster ikke meget strøm, lover Apple. En ting, der er godt eftersom batteritiden bliver på de 18 timer som forrige serie har.

Uret kan købes i aluminium, titanium eller keramik i enten bluetooth version eller med 4G indbygget. Til gengæld så vi intet til ”søvnsporingen” som rygterne op til Apple eventet havde talt meget om.

Uret kan allerede bestilles og prisen starter på 3499 kroner for den mindste udgave.

Ny iPad i større format

Den billigste iPad – den som kort og godt hedder iPad – får også en opdatering. De to største nyheder er at skærmstørrelsen øges til 10,2 tommer mod de nuværende 9,7 tommer, der har været standard siden starten.

Processoren opdateres også fra Apple A10 chip tilA12 chippen. iPad’ en får også det nye iPad OS styresystem.

Udover at den nye iPad understøtter Apple Pencil findes der nu også en smart connector. Det er Apple sprog for at en nem måde at koble et tastatur på.

Prisen lander på samme niveau som den nuværende iPad. Det betyder, at den med stor sandsynlighed kommer til at koste cirka 2500 til 3000 kroner i den mindste udgave.

Apple TV Plus

Apples nye streamingtjeneste Apple TV Plus har premiere 1. november i år i mere end 100 lande og kommer også til Danmark. Det kommer til at koste 39 kroner om måneden.

Alle der køber de nye iPhone modeller, iPad eller Apple TV får oveni købet Apple TV Plus gratis i et helt år.

Hvad der IKKE blev præsenteret

Alle rygter talte ikke sandt. iPhone 11 modeller vil fortsat være med Lightning stik i stedet for at skifte til USB-C som iPad Pro har skiftet til.

Apple TV fik ikke den opgradering som alle talte om.

Heller ikke Apples ”find mine ting” funktion blev det til.

Samtidigt skal vi tilføje at vi godt kan forvente os, at der kommer et iPad Pro event et stykke ind i oktober, hvor vi antageligt får flere nyheder end kun iPad Pro.

Log ind

Bliv gratis medlem