• Tilbud
  • Guides
  • Om os

Opdateret  

Analyse af tv priser 2020

Søren Knudsen

Hvad koster et nyt tv? Svaret er at det samme tv har mange forskellige priser. En aktuel analyse af priserne på de 50 mest populære tv, der kan modtage det nye DVB T2 tv signal , viser at der i gennemsnit er 86% i prisforskel. Se her hvor meget du kan spare ved at vælge den billigste butik.

Hvor meget kan jeg spare på nyt tv?

En gennemgang af priserne på de 50 mest populære tv, der kan modtage det nye DVB T2 signal viser, at forbrugerne meget nemt risikere at betale overpris på det tv, de vælger at købe.

Den gennemsnitlige prisforskel er hele 86%, og ved at vælge at købe det nye tv til den laveste pris kan forbrugerne i gennemsnit spare 41%.

Tv - analyse 2020

Spar mere end 40%

Analysen viser billigste og dyreste pris på hver af de 50 mest populære tv.

Her er to eksempler:

Det mest populære tv lige nu er en 55” skærm fra LG, der i billigste butik koster 8.888 kroner og 12.804 kroner i dyreste butik. En besparelse på 33% eller næsten 4.000 kroner ved at prissammenligne.

Samsungs populære 65” tv koster 16.999 kroner i den dyreste butik, og 7.799 kroner i billigste. Det er en besparelse på 54% eller 9.191 kroner.

Så meget kan du spare

Markant store prisforskelle

Analysen viser at der er meget store prisforskelle på identiske tv. Alt lige fra få kroner til mere end 10.000 kroner.

Så store er prisforskellene

Priser falder hurtigt på tv

TV er ofte meget dyre lige når de kommer på markedet, og den generelle anbefaling er derfor at vente et stykke tid med at købe en af disse nye modeller - eller bedst at købe forrige års model. Priserne falder hurtigt, og vi ser i analysen at 12 måneder efter lanceringen på markedet er prisen i gennemsnit faldet med 40%.

Så store er prisfald fra lancering

Sådan har vi gjort

Data på priser er hentet i PriceRunners database og viser de aktulle priser 27. maj 2020. Forbehold for ændringer af priser efterfølgende.