Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Smart tilbehør til din City Tour-rejsevogn fra Baby Jogger

AfPriceRunnerOpdateret 19.02.2019

Når man skal på ferie og have en klapvogn med, er der meget tilbehør, man kan have glæde af. Hvis du er en af dem, der er faldet for de smarte City Tour-modeller fra Baby Jogger, kan du supplere med både mere - og mindre - vigtigt tilbehør til klapvognen.

Fra Baby Jogger finder du de populære City Tour rejsevogne, som er ideelle, hvis du skal have barnet med i bilen eller ønsker at have klapvognen med, når du er ude at handle. City Tour fås i øjeblikket i to forskellige udgaver og henvender sig til lidt forskellige målgrupper.

Baby Jogger City Tour En kompakt klapvogn med en fast fremadvendt siddedel. Vognen har en hvilestilling, kaleche med solskærm og en opbevaringstaske er inkluderet i købet.

Baby Jogger City Tour Lux
En af de mindste vogne med vendbar siddedel. Kan bruges til babyer takket være liggestillingen, som også kan foldes kompakt sammen. Vognen har en enhåndsbetjent sammenklapning og justerbar fodstøtte.

Ligegyldigt hvilken City Tour-vogn man vælger, så er udvalget af tilbehør fra Baby Jogger fantastisk. Hvis rejsen går mod de sydlige og solrige breddegrader, kan et regnslag føles overflødigt. Men en kopholder til vandflasken vil så måske være mere uundværlig?

City Tour opdateres til City Tour 2

Baby Joggers originale tilbehør inkluderer blandt andet en specialsyet sædehynde til City Tour med justerbar fodstøtte. I foråret 2019 opdateres vognen så til City Tour 2 og byder på indbygget justerbar fodstøtte, dybere sæde og et højere håndtag. Derudover vil man nu kunne montere både autostol og liggestilling på sin City Tour 2. Det betyder, at vognen kan bruges med det samme fra fødslen. City Tour 2 ryger i handlen i slutningen af februar 2019.

?
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem