Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

De TI bedste kameramobiler til under 4000 kroner

AfPriceRunnerOpdateret 9. august 2019

Billeder – jamen dem tager vi med mobiltelefonen. Mobilen har skubbet det klassiske kamera af pinden og er i dag vores foretrukne når vi skal tage fotos.

Derfor er kameraet en af de allervigtigste funktioner, du bør se efter når du køber en ny mobiltelefon. Samtidigt behøver det ikke koster kassen at købe en god mobiltelefon.

Gammel betyder ikke dårlig

Mobilen har erstattet mange produkter: Navigation, musikafspiller, kalender, lommeregner, videomaskine og så selvfølgelig kameraet.

Vi har altid telefonen med os og derfor er det blevet helt naturligt for os at tage billeder med den. Det stiller stadigt større krav om at billederne bliver af god kvalitet, da vi godt vil gemme dem for eftertiden.

I takt med at vi bruger telefonen mere og mere som kamera er priserne for de absolut bedste telefoner steget voldsomt i de senere år. Hvis du ikke bekymrer dig om prisen, når du køber ny mobiltelefon, så er det klart at foretrække at få de nyeste og største modeller, da de generelt tager bedre billeder.

Vi skal dog tilføje, at der er ingen grund til at betale store summer for at få en kameramobil der er rigtig god.

Her er TO tips til en god handel

1. Se efter sidste års modeller.

Udviklingen går fortsat fremad med bedre telefoner, men ikke med den samme hastighed som de tidligere år. Det betyder, at du ikke har noget at skamme dig over, hvor din nuværende mobiltelefon har et par år på bagen. Du kan med fordel købe en af sidste års modeller, der alle har gode kameraer – måske endda på tilbud.

2. Se på Kina

hvor der er kæmpestore mobilproducenter (store i Kina, men ikke her endnu) som Xiaomi. De er så småt ved at komme ind på det danske marked med rigtig gode telefoner til meget attraktive priser.

TI gode kameramobiler – der alle koster under 4000 kroner.

1.Huawei P20 Pro

Telefonen er i særklasse 2018’s bedste kameramobil. Huawei har problemer på det internationale marked på grund af den amerikanske handelsboykot. Men det er ikke noget, der påvirker den her telefon. Den taget enormt gode fotos og har en smart AI (kunstig hukommelse), der forbedrer billederne yderligere.

Laveste pris på Huawei P20 Pro 128GB Dual SIM er 2.999 kroner, hvilket er den laveste ud af 33 butikker.

Huawei P20 Pro

2.Xiaomi Mi9

Forårets topmodel fra kinesiske Xiaomi har det meste af alt det vi kræver af en mobil i dag. Telefonens kamera og telefonen i sin helhed lever op til den kvalitet, som vi forventer af en topmodel. Kameraet taget fantastiske billeder og den placerer sig højt på kameratestere DXOmarks topliste over kameramobiler.

Laveste pris på Xiaomi Mi 9 64GB Dual SIM er 3.008 kroner, hvilket er den billigste mulighed blandt 10 butikker.

Xiaomi Mi9

3.Huawei P20

Lillebror P20 har et kamera mindre end PRO udgaven, man tag ikke fejl af mobilens styrke som kamera.

Laveste pris på Huawei P20 er 3.304 kroner, hvilket er den billigste mulighed blandt 1 butikker.

Huawei P20

4.Samsung Galaxy S9+

Sidste års flagskib fra Samsung er præcis alt det forventer at få og der er ikke sparet på noget. Samsung har længe været bland de bedste på kameramobil markedet og på trods af at telefonen har mere end 1 år på bagen imponerer Galaxy S9+ fortsat. En telefon, der er faldet meget i pris siden lanceringen.

Laveste pris på Samsung Galaxy S9+ 64GB er 3.999 kroner, hvilket er den billigste mulighed blandt 33 butikker.

Samsung Galaxy S9+

5.Pocophone F1

Et dattermærke til Xiaomi hvor du virkelig for noget for pengene. På trods af den mistænkeligt lave pris har telefonen masser af gode specifikationer og … faktisk et ret godt kamera. Især den lave pris taget i betragtning.

Laveste pris på Xiaomi Pocophone F1 64GB Dual SIM er 2.229 kroner, hvilket er den billigste mulighed blandt 18 butikker.

Pocophone F1

6.Xiaomi Mi mix 3

Endnu en topmodel fra Xiaomi med lav pris. En stor skærm med en sjov lille detalje, der skjuler selfiekameraet. Det bagerste kamera er ikke skjult, og det taget utroligt gode billeder.

Laveste pris på Xiaomi Mi Mix 3 6GB RAM 128GB Dual SIM er 3.285 kroner, hvilket er den billigste mulighed blandt 13 butikker.

Xiaomi Mi mix 3

7.HTC U12+

Jo – HTC laver stadig telefoner selvom de ikke gør så meget væsen af sig. U12+ fortsætter virksomhedens tradition med telefoner af høj kvalitet samtidigt med at vi får et rigtig godt kamera med i købet.

Laveste pris på HTC U12+ 64GB Dual SIM er 3.511 kroner, hvilket er den billigste mulighed blandt 15 butikker.

HTC U12+

8.LG G7 Thinq

LG har ført en lidt anonym tilværelse her i Danmark de seneste år, men det betyder ikke at de har lavet dårlige telefoner. G7 er en konkurrencedygtig topmodel på linje med alle de store producenter – og dertil skal lægges at telefonen har et rigtig godt kamera.

Laveste pris på LG G7 ThinQ 64GB er 2.932 kroner, hvilket er den billigste mulighed blandt 12 butikker.

LG G7 Thinq

9.Oneplus 6T

Selv Oneplus kommer med billige telefoner fra Kina. Igen er der tale om en af sidste års store telefonhit, som du med fordel kan købe som en super godt kameramobil. Dertil kommer at Oneplus har et levende og meget dedikeret brugerforum, hvilket er en del af charmen med Oneplus. Kameraet klarer sig godt og det opdateres hele tiden.

Laveste pris på OnePlus 6T 6GB RAM 128GB Dual SIM er 3.851 kroner, hvilket er den billigste mulighed blandt 14 butikker.

Oneplus 6T

10.Sony Xperia XZ3

Sony har ikke haft det nemt de senere år, men det betyder ikke at der er noget galt med deres telefoner. XZ3 er ikke verdens bedste navn, men mobilen præsterer en rigtig god kameraoplevelse på en telefon, der absolut ikke har noget at skamme sig over.

Laveste pris på Sony Xperia XZ3 64GB Dual SIM er 4.081 kroner, hvilket er den billigste mulighed blandt 17 butikker.

Sony Xperia XZ3

Log ind

Bliv gratis medlem

Ikke medlem? Bliv medlem