De bedste kostumer til Halloween 2021

Matilda Hansson

Opdateret 12. oktober 2021

Halloween nærmer sig! Hvis du har tænkt dig at gøre årets udgave mindeværdig, så sørg for at troppe op i et imponerende kostume! Tiden er nemlig inde til at planlægge årets kostume, så du er klar til den uhyggelige begivenhed.

Tid til gys

Med en begrænset Halloween anno 2020 er vi mere end klar til at gøre op med det spildte år, og i år går vi all in! Kostumer er noget af det vigtigste, men det er ikke altid lige nemt at finde det rette outfit. Er du træt af dit klassiske Halloween-look, så tag et kig på disse trendy forslag og imponer alle.

1. Squid Game

Den intense og dramatiske overlevelsesserie fra Sydkorea har taget verden med storm. Faktisk er det ved at overtage Netflix’ førsteplads over mest sete tv-serier! Vi forudser da også, at 90% af alle Halloween-kostumer vil have noget med Squid Game at gøre. Heldigvis er kostumerne da nemme at lave selv: et blågrønt tracksuit med et tal bagpå og foran udgør deltagerne, mens en rød dragt eller et joggingsæt udgør vagterne. Tilføj hertil en si, som du sprayer sort samt maler en hvid trekant, cirkel eller firkant på. Vil du være mere unik? Efterlign dukken fra Red Light, Green Light spillet!

2. Disney

Disney har virkelig leveret i år, når det kommer til film og tv-serier. Det virker da også sandsynligt, at folk vil klæde sig ud som Cruella, Shang Chi, Black Widow og søsteren Yelena, The Avengers, Scarlet Witch og Vision.

3. 90’er retro tegnefilm

Genoplivningen af 90’erne er noget, der ikke forsvinder foreløbig! Hvorfor ikke gå all in på retrostilen og klæde dig ud som en af 90’er tegnefilmsfigurerne? Som en bonus er de oplagt som gruppekostumer, så I er flere fra den samme tegnefilm. Vores favoritter er Powerpuff pigerne, Scooby Doo og Ninja Turtles.

4. Den spøjse

Kan noget virkelig konkurrere med et morsomt kostume, som ikke lige kan gennemskues med det samme? Godt nok handler det om skræk og gys, men det her er både sjovt og en god måde at starte samtalen på. Klæd dig ud som en festabe; tag en abemaske på, samt et smart outfit. Hvis du skal afsted med vennerne, så klæd jer ud som et krydderi hver, og voila; sammen er i Spice Girls! Og så er der vores personlige favorit, hvor du tager et navneskilt på med navnet ”Life”, medbringer en kurv af citroner, som du naturligvis deler ud til festen. Til sidst vil alle snakke om ”when life gives you lemons…”

5. Y2K problemet

00’erne er ved at gøre comeback, så hvorfor ikke omfavne det og klæde sig ud som et 00’er-ikon til Halloween? Britney og Justins matchende denim outfit, Paris Hiltons festoutfits eller nærmest hvad som helst, som Christina Aguilera har haft på. Vi foreslår også de velkendte Evisu bukser, v-neck og masser af voks i håret (Nik & Jay anyone?). Har du en gammel klaptelefon, så tag den med som prikken over i’et.

Squid Game Cosplay Suit

Squid Game Cosplay Suit

5,0
fra182 kr.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?