Danskerne strikker, hækler og syr - skal du med på trenden?

Profilbillede

Opdateret 29. januar 2021

Vi strikker, hækler og syr os gennem isolationen. Lige nu er hobbyartikler en af de produktkategorier, der vokser allermest, og efterspørgslen er allerede fordoblet i forhold til sidste år. Er du hoppet med på trenden? Ellers kan du finde inspiration - og strikkeudstyr - her!

Krisetider bekæmpes med strikkepinde

Der strikkes igennem ude i de mange danske hjem - hvor vi for tiden holder os for os selv.

Hos PriceRunner kan vi aflæse, hvordan antallet af forbrugere, der søger ud til butikker med hobbymaterialer, for alvor har taget fart. Tendensen startede allerede i 2020 ved den første nedlukning, og blev på et forhøjet niveau hele sommeren, for så fra årsskiftet at stige voldsomt igen. Faktisk er efterspørgslen nu fordoblet i forhold til det forhøjede niveau i andet halvår af 2020.

Det er en signifikant udvikling, og en af de produktkategorier, der vokser mest for tiden. Alene her i de første dage af januar 2021 ligger efterspørgslen 56% højere end i december 2020, hvor julehandlen var på sit højeste. Krisetider bekæmpes med strikkepinde! Er du også hoppet med på trenden?

Fortæl os om dine hobbyprojekter i en kommentar herunder!

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.