Vi er gået over til den mørke side - skal du med?

Profilbillede

Opdateret 9. februar 2021

Følg med os over i mørket med den mest efterspurgte feature nogensinde: Dark Mode er nu tilgængelig i PriceRunner appen!

Er du en af dem, der elsker at scrolle og sammenligne produkter og priser ud på de sene nattetimer? Hvis ja, så ved du måske, at det hvide lys fra skærmen kan være hårdt for øjnene i et ellers mørkt rum. Men bare rolig, vi er her for dig: Vi er endelig gået over til den mørke side, og introducerer nu den mest efterspurgte feature på vores app - nemlig Dark Mode. Du vil både få ro i øjenene imens du finder de bedste tilbud, og samtidig, ja, så ser designet bare super fedt ud!

Med Dark Mode kan du reducere anstrengelsen i øjnene ved dæmpet lys, og dermed både spare penge på gode tilbud og samtidig give dine øjne lidt velfortjent ro.

Er du usikker på, hvordan du aktiverer Dark Mode? Du kan være helt rolig, vi hjælper dig!

Åbn din PriceRunner app

Åbn din PriceRunner app på din smartphone. Hvis du ikke allerede har downloadet appen, kan du gøre det her Lige så snart, at du åbner appen, vil du blive ledt videre til indstillingsmenuen, som også findes i højre hjørne i appen.

Gå til indstillinger

I indstillingsmenuen vælger du "Udseende". Herfra kan du vælge et Tema for din app: Tryk blot på "Mørk" og så har du indstillet Dark Mode på din PriceRunner app. Dine øjne - og pengepung - vil takke dig hele natten lang.

Læs mere om hvordan du bruger PriceRunner appen

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.