En dag i solen: Pak til den perfekte picnic

Profilbillede
Matilda Hansson

Opdateret 23. april 2021

Sol, sommerfornemmelser og skønt selskab med familien. Vi skal da udenfor! Pak picnic-kurven og tag tæppet med under armen. Her giver vi dig inspiration til det, du skal bruge, for at få nogle hyggelige timer i det fri.

Nyd det solrige vejr

Hvad siger du til en lækker og afslappende dag udenfor i solen?
Om det er i byens grønne oase, den skønneste plet i haven eller langs stranden?

Nøj, hvor har vi glædet os til sol og varme - og en picnic i det dejlige vejr.

Vi foreslår at gøre årets første picnic-/parkdag lidt mere speciel.
Så her har vi samlet nogle simple ideer til, hvordan du kan få den ultimative dag. Og så slår vi lige et slag for at huske solcremen og passe godt på din hud. 🌞

Gør det med stil

Sæt dit eget præg på det. Find et lækkert picnic-tæppe, nogle farverige tallekerner og praktisk bestik og glas, I kan bruge, når du og de andre samles ved bænken eller på græsset.

Gå efter et bestemt tema eller lige den stil, du foretrækker.
Og skab så den helt rigtige stemning med din yndlingsmusik - vælg en god bærbar højttaler. Dem har vi faktisk testet flere af. Se testen af højttalere her.

Det helt rigtige outfit

Solen stråler - og det samme bør du. En solhat og lidt let sommertøj er ret oplagt, og et par stilsikre solbriller er bare et sikkert match. Pak gerne en let jakke til din udflugt - hvis nu vejret slår om eller vinden skifter.

Tag køletasken med

En lunken cola og halvvarm sandwich/rugbrødsmad. Nej, vel?

Pak køletasken, så dine drinks og maden kan holde sig dejlig kølig under hele turen. Til søndagsturen i den danske natur, strandturene til sommer og de lange køreture. En køletaske er bare en god investering. Se udvalget af køletasker her.

Let the games begin!

Frisbee, fodbold, kroket, petanque, stigegolf, strandtennis eller en klassiker som kongespil. De sjove udendørsspil står nærmest i kø, når solen viser sig.

Find dit favoritspil (eller dér, hvor du har det med at vinde 😉) og udfordr resten af familien og vennerne. Og inden vi får set os om, bliver vejret måske varmt nok til en god omgang vandkrig? Find alle udendørsspil her.

"Sig appelsiiiin"

Scenen er sat. Lyset er perfekt. Og stemningen er helt i top.
Du har arrangeret en fantastisk hyggelig picnic.

Det skal du da huske at forevige og tage billeder af. Prøv en mere retro (og faktisk også ret sjov) tilgang til det og vælg et instant-kamera, så du får fotoet printet direkte fra kameraet.

Hvad er din opskrift på den bedste picnic? Del endelig dine bedste tips - og dine oplevelser - i kommentarfeltet lige her.

JBL Go 2

JBL Go 2

4,7
fra170 kr.
4.5/5

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.