Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

FIFA 20: Mere realistisk end nogensinde (2019)

AfPriceRunnerOpdateret 26. september 2019

Fredag 27. september er det igen tid til at varme op med lidt sportsdrik, tage de imaginære fodboldstøvler på og begive sig ud på Anfield for at lade sig tiljuble af publikum i dine gamer høretelefoner. FIFA 20 er ude, og klar til at blive spillet.

Så snører vi støvlerne igen

Ja - der er gået et år siden den seneste udgave af FIFA kom og nu er det langt om længe blevet tid til det nye FIFA 20. Så hvad kan vi forvente os?

Bolden har fået ekstra kærlighed

EA, der står bag det succesfulde FIFA fodboldspil univers, har i arbejdet med FIFA 20 lagt stort arbejde i at få de digitale fodboldspillere til at tænke selv og tage beslutninger, som de gør i virkeligheden. De skal have spilforståelse, og vide hvor bolden skal hen og ikke bare spake den et tilfældigt sted hen eller selv løbe tilfældigt rundt på banen.

Du får som spiller også mere kontrol over både afleveringer, straffespark og tacklinger. Og ja - selv bolden har fået ekstra kærlighed så den opleves mere virkelighedstro og opfører sig som en rigtig fysisk bold i de forskellige spilsituationer.

Nye spillere og arenaer

På samme måde som tidligere så kan du lede din egen professionelle klub. Career mode er blevet forbedret og du kan for eksempel holde pressekonference. Du kan spille som dine favoritspillere og hvorfor ikke teste formen på nogle af de nye i spillet som Didier Drogba, Michael Essien og Pep Guardiola?

Der er også kommet flere nye arenaer med i spillet. Det er blandt andet Sheffield Uniteds Bramall Lane, New York Red Bulls Red Bull Arena og Atatürk Olimpiyat Stadion.

Volta

Den største nyhed i FIFA 20 er måske Volta, der ifølge EA skal tage fodbolden tilbage til sit udgangspunkt og give en mere autentisk "streetfodbold oplevelse".

Prøv at forestille dig et forbedret FIFA-street og du er tæt på EAs vision med FIFA 20. Vi siger farvel til de gigantiske arenaer. I stedet er det tid til at spille fodbold på taget af en skyskraber, under broer og til og med på parkeringspladser.

Du kan skrædersy din egen karakter i spillet ved at vælge tøj, frisure, tatoveringer og alt muligt andet. Og når der scores - hvilken jubelscene skal din spiller have, når han eller hun scorer. Der spilles også med mindre hold og der spilles både med og uden målmand. Valgfrihed er kodeordet.

Konsoller til FIFA 20

FIFA 20 kan spilles på Playstation 4, Xbox One eller PC. Spillet kommer også til Nintendo Switch men i en mere simpel udgave som et opdatetet FIFA 19 uden Volta.

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!

Log ind

Bliv gratis medlem