Charge 5: Fitbits hidtil smarteste aktivitetsarmbånd

Evelina Galli

Opdateret 26. august 2021

At være sund og rask handler ikke kun om at være i form! I forbindelse med lanceringen af Fitbits nye aktivitetsarmbånd, Charge 5, præsenterer de også et mere fyldestgørende syn på begrebet sundhed.

Nu har Fitbit lanceret sit hidtil mest maksimerede aktivitetsarmbånd, Fitbit Charge 5, der denne gang er med farveskærm! Denne gang er ikke kun fysisk sundhed i fokus, men Fitbit vil også hjælpe sine brugere med at forbedre deres indre velvære.

De introducerer blandt andet funktionen Dagsform, eller Daily Readiness på engelsk, hvor Fitbit afhængigt af brugerens søvn beregner, hvor godt forberedt du er til fysisk træning i løbet af dagen. Afhængigt af resultatet tilbydes du forskellige træningssessioner med tilpasset intensitet, der passer dig på dagen.

Flere sensorer end nogensinde

Udefra er den nye farveskærm måske den mest opsigtsvækkende, men Charge 5 har også fået flere nye sensorer, heriblandt EKG for at få fuld kontrol over pulsen. Ikke nok med det, så finder vi også en såkaldt EDA-sensor, der måler konduktiviteten i brugerens hud og dermed kan bestemme andre sundhedsmæssige aspekter, såsom hvor stresset brugeren er. Det er første gang, at Fitbit udstyrer et af sine aktivitetsarmbånd med denne type sensor, som tidligere var forbeholdt virksomhedens lidt mere eksklusive smartwatches Sense og Versa 3 fra sidste år.

Ud over EKG- og EDA -sensorer kommer Charge 5 også, ligesom sin forgænger, med Sp02 -sensoren til at registrere iltning af blodet og den optiske pulsmåler.

Fitbit kommer også med glædelige nyheder til eksisterende Fitbit-brugere, da Dagsform også vil blive introduceret til Fitbits tidligere smartwatches Sense, Versa 3 og 2, samt aktivitetsarmbånd Luxe og Inspire 2.

Charge 5 har en anbefalet pris på 1.399 kr og kan netop nu forudbestilles online. I skrivende stund har vi ikke en præcis dato på, hvornår Charge 5 kommer på hylderne i butikkerne.

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5

fra1.319 kr.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.