Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Forårets hotteste indretningstrends – Se, hvilke farver og materialer der er de rigtige i 2019

AfPriceRunnerOpdateret 25.02.2019

Da indretningsmessen Stockholm Furniture & Light Fair løb af stabelen i begyndelsen af februar, viste der sig tre tydelige tendenser for, hvordan vi vil have vores hjem til at se ud i Norden i foråret 2019. Vildt, varmt og naturligt -- her er produkterne, der er helt rigtige lige nu.

Indretning og design er langt mere alsidigt, end man kan se på overfladen. Men det er heller ikke alle, der er ude efter at forstå de bagvedliggende ideer til nye formgivningskoncepter. Mange vil måske primært friske deres triste hjem op, når forårets første solstråler rammer et slidt tæppe, eller en godt brugt sofa, der har set bedre dage.

At være interesseret i at forny sit hjem, er heller ikke det samme som at ville gøre det med nyanskaffelser. Hvis man koger observationerne fra indretningsmessen Stockholm Furniture & Light Fair ned til de farver, former og materialer som lader til at blive toneangivende, kan man lige så godt finde sine nye møbler eller tekstiler brugt som i en butik. Det er også et godt trick til at klare det lidt billigere.

Her kommer vores tips til, hvad du du skal holde øje med, hvis du vil have nogle ting, der matcher forårets hotteste indretningstrends:

Materiale -- back to nature med træ

Der er ingen tvivl om, at umalet træ er en hot trend. Malet, såvel hvidt som i stærke farver, er slet ikke så stort nu, som det har været. Træ er i fokus, og det er ikke varm fyr som i et gammelt sommerhus, men derimod kolde trætoner. Man kan også mærke, at miljøvenligt er en trend i øjeblikket, for spildtræ dukker op som materiale her og der.

Farve -- varme toner i rødt og grønt

Hvidt og frisk dør nok aldrig helt ud som trend i Skandinavien, men foråret 2019 må vi gerne vove os ud i lidt flere farver. Tonerne skal her være varme og bløde. Dæmpede, grønne nuancer, mat rød som terrakotta og bleg orange som abrikos ses tydeligt i farvepaletten på nyt design. For at opnå et livligere indtryk kan du tilføje gult -- forårets bedste farvetilbehør er det, der lyser som solen.

Form -- blødt og buttet virker hyggeligt

Hårde kanter og skarpe hjørner må vige pladsen for runde og bløde former. Både puder, sofaer og andre møbler har fået en mere buttet form. Kan dette også være en flirt med naturen?

Vær ikke bange for uregelmæssige former.

?
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem