Klar til foråret? Få den perfekte basisgarderobe

Profilbillede

Opdateret 23. marts 2021

Der er forår i luften. Solen begynder endelig at skinne igennem og det lune vejr kan mærkes. Yeps! Så det igen tid til at hoppe i forårsjakken, de hvide sneakers - og tilføje et let sjal rundt om halsen og de perfekte solbriller for at afrunde dit look. Så’ det forår.

Ah, forårets ankomst og blå himmel. Vi glæder os til at kunne hoppe i lettere materialer som en enkel t-shirt, en tynd jakke, de perfekte jeans og hvide sneakers

Match så dit outfit med et par flotte solbriller som prikken over i'et, og du har et godt udgangspunkt for den perfekte basisgarderobe.

Årets tendenser

Forårs- og sommermoden 2021 ser ud til at byde på mange gode tendenser
- og fantastiske farvevalg. Inden for damemode kommer vi helt sikkert til at se flere pastelfarver (det er efterhånden en tilbagevende klassiker), statement trenchcoats, loafers i flere varianter og en masse 90’er-mode. På herresiden går tendensen i retning af ekstra store bukser, luftige skjorter, bomberjakken og generelt tøj i en mere afslappet stil (relax fit). Også hos herrerne kommer trenchcoaten til at spille en central rolle i forårsmoden.

Mode spiller en central rolle for mange af os i hverdagen, og der er et simpelt trick til altid at kunne holde sig opdateret med tidens tendenser.

Kodeordet? Gå med den den perfekte basisgarderobe.

Trends og mode kommer og går, men en hvid t-shirt, jeans og de perfekte sneakers slår aldrig fejl.

Så kan du bare se her.

Vi har udvalgt en håndfuld skønne produkter inden for temaet, så du kan opgradere dit look og blive helt klar til foråret. Har du en favorit?

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.