Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

8 gavetips til den indretningsinteresserede

AfPriceRunner Opdateret 23. september 2019

Har du et familiemedlem eller en god ven, der brænder for indretning? Op til fødselsdage og jul kan man af og til være heldig med meget specifikke ønskelister, så man ved, at modtageren bliver glad for sin gave. Men nogle gange er man nødt til at være kreativ og selv finde på noget. Hvis man kan lide at sætte kulør på hjemmet med smukke genstande, får du her tips til 8 trendy gaver.

1. By On Cheetah Vase

Hvis man er med på de nyeste trends, så er en vase formet som et vildt dyr faktisk lige sagen. Om den så bliver brugt til at have blomster i eller ej spiller ingen rolle -- den egner sig glimrende som pyntegenstand, lige som den er.

2. Ernst Round Vase

Er modtageren af gaven en person, der ikke lægger så stor vægt på trendy produkter, men hellere investerer i tidløse genstande, så er Ernsts runde vase en god ide. Den passer året rundt, i ethvert hjem.

3. Skultuna Kin 3-pak Fyrfadslysestage

I den mørke tid er den perfekte gave fyrfadslysestager. Disse smukke lyskilder hjælper med at gøre et hus til et hjem. Lysestagerne fås i flere farver, så det bliver nemt at udvælge fødselsdagsbarnets yndlingsfarve.

4. Voluspa Prosecco Rose Duftlys

Har du styr på, hvilke farver der passer ind hos din ven, så kan du gå efter et lidt mere designet lys, der matcher resten af interiøret. Men selvfølgelig stadigvæk med duft, som denne romantiske Voluspa Prosecco Rose!

5. Kosta Boda Snebold Fyrfadslysestage

Alle hjem i Danmark burde have en Snebold Fyrfadslysestage, da det er en ægte designklassiker. Giv den som gave i efteråret for det smukke lys den afgiver, når man tænder et fyrfadslys og sætter det i stagen.

6. Bloomingville Bubble Blomsterpotte

Den klassiske indflyttergave er en plante, gerne noget der er nemt at passe og ikke kræver for meget af gavens modtager. Med denne potte fra Bloomingville glemmer nyindflytteren aldrig, hvilken plante der var fra dig!

7. Iittala Mariskooli

Iittala Mariskooli er skålenes skål. Denne klassiker passer i ethvert hjem og vil sikkert blive brugt hyppigt. Brug den til fredagsslikket, nødder et træt torsdag aften eller bare som dekoration på spisebordet?

8. Cooee Ball 8cm Vase

Hvis du ikke vil bruge for mange penge på gaven, er denne lille vase fra Cooee et ægte kup. Det gør en kæmpe forskel at have en lille vase med små blomster i hjemmet, og om efteråret ekan man med fordel stille smukke efterårsblade i den.

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!

Log ind

Bliv gratis medlem