Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Hövding - cyklisternes airbag

AfPriceRunnerOpdateret 03.10.2018

Flere og flere vælger at bruge airbaggen Hövding, når de skal cykle. Men Hövding passer ikke til alle. Så går du rundt med hanekam eller anden prægtig hårpragt, må du lede efter en anden form for hovedbeskyttelse.

Har du lagt mærke til, at et større antal cyklister i dag cykler uden hjelm, men i stedet har en underlig halskrave på? Det er måske ikke så mærkeligt, at de har halskave på, når nu de er så frække og cykler uden cykelhjelm ... eller? For ved du hvad, den der nakkekrave er faktisk en cykelhjelm. Hövding selv vil dog ikke kalde det en hjelm, men en airbag.

Hövding er blevet ganske populær, siden den blev lanceret i 2011. Den første udgave blev kaldt Hövding 1.0. I 2015 kom Hövding 2.0 så i handlen, som var tilpasset flere typer cykler end forgængeren.

Kan jeg have hanekam?

Nej, hanekam og anden prægtig hårpragt anbefales ikke sammen med Hövding. Heller ikke større afro eller dreadloks, der ikke kan være indenfor kraven. Men frisurer som hestehale, fletninger og andre mindre håropsætninger går fint an.

Når det nu kommer til hovedbeklædning, så kan du sagtens have hue, kasket, hat, slør eller jakke med hætte på, så længe det ikke går mod sømmen på selve kraven. Også personer med briller kan bruge Hövding.

Tilpas din Hövding

Når du køber en Hövding, får du normalt kun kraven med i købet. Den kan selvfølgelig sagtens bruges, som den er, men skulle den gå hen og blive beskidt, kan det være svært at rengøre den. Derfor kan det være en god idé at supplere med et vaskbart cover.

Sørg i den forbindelse for at købe et cover, der bedst matcher dig og din personlighed. Der er mange forskellige farver og mønstre at vælge imellem. Alt fra den helt sorte løsning til camouflage.

Kun til cykling

Husk, at Hövding alene er designet og udviklet til cykling i byerne og på landevejen. Altså ingen ture på BMX eller mountainbike. Hövdings algoritme er programmeret til en bestemt type cykling, og derfor kan den heller ikke bruges til andre aktiviteter såsom skateboard eller at stå på ski.

?
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem