Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Produktnyheder: Lenovo CES 2020 Product Showcase

Profilbillede
Opdateret 14. februar 2020

Teamet har lagt vejen forbi Bologna, Italien, for at følge Lenovos produktevent, der rummer spændende produktnyheder for 2020. Her er vores favoritter!

Lenovo ThinkPad X1 Fold

En super hypet laptop/tablet med foldbar skærm. Ligesom med Samsung Galaxy Fold er der lidt ekstra plads i ”bøjningen”, når den er slået sammen.

Lenovo ThinkPad X1 Fold

Det har Lenovo løst ved at lave et tastatur, der passer direkte ind på den plads. Tastaturet oplades trådløst, når det ligger der, og giver samtidig lidt ekstra beskyttelse. Super smart!

Lenovo ThinkPad X1 Fold

Lenovo ThinkPad X1 Fold

X1 Fold kommer i handlen om cirka et halvt år og koster 2.499 dollar… så knap 17.000 kroner herhjemme, før vi tager højde for moms, told og lignende.

Til sammenligning kan Galaxy Fold fås for knap 16.000 kroner, mens telefonen Motorola Razr står til at koste 13.000 kroner. Men Lenovos model er også udelukkende en arbejdscomputer.

Hej ThinkBook Plus!

ThinkBook Plus blev også vist frem. Det er en almindelig bærbar computer, men med en E-ink skærm på bagsiden af den almindelige skærm.

ThinkBook Plus

Ideen er her, at E-ink skærmen vil kunne give dig notifikationer (selv når bærbaren er slået sammen), at den kan bruges som notesblok med den følgende pen samt som en e-bogslæser - det er dog uklart, om denne del kun er via Amazon Kindle eller noget mere åbent.

ThinkBook Plus

ThinkBook Plus

Nye Chromebooks

Lenovo er også klar med nye Chromebooks. IdeaPad Duet Chromebook er i praksis en tablet, der både leveres med cover og keyboard.

IdeaPad Duet Chromebook

Et til bagsiden, som fungerer som støtte bag skærmen, og et tastatur som klikkes fast med magnet.

IdeaPad Duet Chromebook

Ducati-IdeaPad

Gamingcomputerne i Legion-serien og de ”almindelige” computere i IdeaPad-serien var der ikke ekstra fokus på i denne omgang, men det var med løfter om, at vi får mere at se om et halvt års tid. Til den tid får vi også mere af Creator-serien at se. Den skulle have lidt af Legion-modellernes ydeevne, men mere fokus på skærmkalibrering og lyd.

Så her i Bologna var der fokus på en Ducati-IdeaPad, nu hvor Lenovo og Ducati, den italienske motorcykelproducent, har et samarbejde. Det er usikkert, om denne særudgave kommer til Danmark.

Ducati-IdeaPad

Yoga 5G

Lidt cool, men endnu ikke særlig relevant for Danmark (eftersom 5G ikke et rullet ud herhjemme), er Yoga 5G.

Som navnet afslører, så har computeren indbygget 5G-modem. Modemmet kommer fra Qualcomm, der også står for processoren. Qualcomm Snapdragon 8cx er designet til Windows-computere, men er lidt mindre end tilsvarende fra Intel og AMD. Til gengæld får du så en batteritid på 24 timer(!).

Yoga 5G

Kommenter

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere.