Opdateret  

Overvåg prisen med hjertet

Er prisen lidt for høj lige nu? Eller er du bare den type, der aldrig køber noget til fuld pris? Så er du det, vi kalder en smart forbruger, og så er den her funktion helt sikkert noget for dig!

Nu kan du nemlig bruge hjerte-ikonet, som du kan se på alle produkter på PriceRunner, til både at tilføje produkter til dine lister og samtidig overvåge prisen. Så får du automatisk besked fra os, når du bør slå til. En smart funktion til alle forbrugere.

Sådan gør du:

1. Gå ind på PriceRunner.dk

2. Søg efter det produkt, du kunne tænke dig at købe. I vores eksempel søger vi på ’PlayStation 5’.

3. Over produktet kan du se et hjerte. Tryk på ikonet, og du får mulighed for at gemme produktet på en liste eller overvåge prisen ved at oprette en prisalarm. I vores eksempel opretter vi en prisalarm.

4. Når du har trykket på ’Overvåg pris’, kan du vælge, hvornår du vil have besked fra os, når der registreres et prisfald. Under ’Flere indstillinger’ kan du tilpasse prisalarmen og inkludere udenlandske butikker eller vælge det mindste prisfald, der skal registreres, før vi giver dig besked på mail, SMS eller via vores app.

5. Når du har valgt, hvordan priserne på varen skal overvåges, trykker du bare på ’Opret prisalarm’-knappen – og det er egentlig det. Så overvåger vi priserne for dig og giver besked om kommende prisfald!

Så nemt er det at oprette prisalarmer på PriceRunner ❤⏰

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Vild med vores nye look?

Læs alle nyhederne og giv din feedback

her.