Sponsoreret indhold

Opdateret  

Robotstøvsugeren som fejer alle af banen

Roborock

Selv nullermændene og snavset i dine mest utilgængelige hjørner klarer Roborock S8 MaxV Ultra.

En udfordring med robotstøvsugere er, at de har meget svært ved at rengøre hjørner og langs kanter. Et andet problem er, at de sidder fast i ting eller at moppekludene lugter dårligt efter at have rengjort dine gulve et par gange.

Alt dette er ikke længere et problem med den nye Roborock S8 MaxV Ultra. Udover at den løser alle tidligere problemer, kommer den også med flere nye smarte funktioner.

Hvad med muligheden for automatisk dosering af rengøringsmiddel til gulvvask eller muligheden for at bede robotstøvsugeren finde dit kæledyr automatisk?

Kantmoppesystem og udtrækkelig sidebørste

Nu behøver du ikke længere tage den almindelige støvsuger frem for at rengøre langs kanter og hjørner.

Roborock S8 MaxV Ultra har et kantmoppesystem udviklet til at kunne moppe langs dine lister og svært tilgængelige hjørner. Derudover kan S8 MaxV Ultra også folde sidebørsten ud for 100% hjørnedækning. Sammen udgør det en stor opgradering, der giver dig mindre manuelt arbejde for at få helt rene gulve, selv i hjørnerne.

Moppevask med varmt vand og varmlufttørring

Robotstøvsugere med moppefunktion har tidligere kæmpet med lugtende moppeklude, men med Roborock S8 MaxV Ultra er det fortid.

S8 MaxV Ultra rengør nemlig moppekluden med 60 graders varmt vand og tørrer den derefter med varmluft. Sammen med en automatisk dosering af rengøringsmiddel giver det ikke alene virkelig rene gulve, men også et hjem, der dufter friskt!

Hold øje med dine kæledyr, når du er væk

Robotstøvsugere er efterhånden blevet udviklet til at undgå visse forhindringer.

Men - Roborock S8 MaxV Ultra tager objektgenkendelse til noget, som vi ikke tidligere har set.

Med Reactive 2.0 kan S8 MaxV Ultra identificere op til over 70 forskellige objekter og tilpasse sig dem. Det gør det muligt for dig blandt andet at bruge teknologien til automatisk at finde dit kæledyr og endda tage et billede af dem. Super smart når du er på rejse, men stadig gerne vil holde øje med dine pelsklædte venner.

Det er vigtigt at understrege, at Roborock også værner om dit privatliv, og derfor lagres der ikke billeder fra støvsugerens kørsler. Derudover er S8 MaxV Ultra også certificeret som et sikkert smart home-produkt af TUV Rheinland og opfylder sikkerhedskravene i ETSI EN 303 645.

Lær mere om Roborock S8 MaxV Ultra og køb den i dag

Roborock S8 MaxV Ultra

  • Kantmoppesystem og udtrækkelig sidebørste
  • Selvrensende dockstation
  • Vask og tørring af moppeklud
  • Dosering af rengøringsmidler
  • Avanceret objektgenkendelse og kæledyrsfunktion
  • Overholder cybersikkerhedskrav og lagrer ikke billeder.

Roborock og 'The Garfield Movie' har slået sig sammen for en uforglemmelig oplevelse. Gå i biografen og se den nye Garfield-film og oplev alt det sjove. Den rigtige fornøjelse ved at gøre rent er ikke selv at gøre rent.

  • Tilbud
  • Guides
  • Om os