Sex and the City vender tilbage

Profilbillede

Opdateret 11. januar 2021

Det er officielt - Sex and the City vender tilbage. Som en ny serie i 10 afsnit med en ny titel og 3/4 af de originale skuespillere. Gør dig klar til den store reunion!

And Just Like That...

Nu sker det virkelig. En opfølger til den ikoniske tv-serie Sex and the City (1998-2004) er bekræftet som tv-serie.

Serien får 10 afsnit og den nye titel "And Just Like That" og følger Carrie, Miranda, og Charlotte, spillet af de originale skuespillere Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis. Vi følger veninderne "navigere i livet og venskabet i 50'erne" og selvfølgelig foregår det hele i gode gamle New York. Som forventet bliver det dog uden Kim Cattrall som den populære karakter Samantha.

Michael Patrick King, som vandt en Emmy for sit arbejde som instruktør på den originale serie og SATC-filmene vender tilbage som executive producer. Forhåbentlig får den legendariske kostumedesigner og Patricia Field mulighed for igen at udfolde sig i den nye serie, ligesom hun dengang revolutionerede modebilledet igennem de fire kvinder.

Der er endnu ikke en officiel premieredato, men derfor kan vi sagtens gå i gang med opvarmningen! Kom i den rette stemning med produkterne her.

Tror du serien kan leve op til forventningerne - ikke mindst uden Samantha? Fortæl os hvad du synes i en kommentar herunder.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.