Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Slå til og køb en elektrisk tandbørste til jul

AfPriceRunnerOpdateret 29. november 2018

Den elektriske tandbørste er den julegave, du aldrig har ønsket dig, og den ting, du ikke vidste, at du stod og manglede. Indtil du åbner en hård pakke juleaften og en elektrisk tandbørste falder ud og viser dig en helt ny verden. Aha, er det virkelig sådan, det føles, når tænderne sådan for alvor er rene?

Eltandbørsten kan virke som det mest unødvendige produkt og som mange penge at bruge på noget, som ellers kan klares med en 4-pak farverige tandbørster fra nærmeste supermarked. Men når du først har oplevet, hvilken effekt et roterende børstehoved kan have for din mundhygiejne, er du hurtigt omvendt.

Ser man på statistikken for, hvad danskerne køber online til jul, så er den elektriske tandbørste et produkt, der altid er med på toplisterne. Den placerer sig ikke i toppen af listen, men at den er der, er en solid påmindelse om, at ingen fortryder købet af en batteridrevet tandbørste.

Den elektriske tandbørste kan endda fungere som en julegave til hele familien! Samme produkt, men med flere forskellige børstehoveder, som gør eltandbørsten til en både økonomisk og miljøvenlig løsning, når man er flere under samme tag, som gerne vil have rene tænder efter julemiddagen.

Find den rigtige model til dit budget

Der er elektriske tandbørster i alle prisklasser. Fra de helt enkle modeller, som man kun kan slå til og fra, til de avancerede luksustandbørster med flere forskellige børsteprogrammer, et arsenal af tilbehør og apps som hjælper dig med at passe på dine tænder.

De store producenter som Oral-B og Philips lancerer løbende nye modeller og varianter af deres eltandbørster. For at komme ned i et prisleje, der matcher dit budget, kan det derfor være en god idé at vælge den forrige model, der blev sendt i handlen. Modellerne er nemlig ofte meget ens i funktioner, men de lidt ældre modeller kan være betydeligt mere prisvenlige og overkommelige på grund af den ældre modelbetegnelse.

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem