Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Gavepanik? Her er 3 tips til billige gaver til børnenes pædagoger

AfPriceRunnerOpdateret 3. juni 2019

Pludselig er det juni, og gavepanikken indfinder sig øjeblikkeligt. Skoleafslutning med barnet, sommerfest i børnehaven, udstilling i SFO’en, afslutning til dans og fodbold… listen over fantastiske pædagoger, lærere og trænere, man gerne vil takke med en gave, kan hurtigt gå hen og blive lang. Her giver vi 3 bud på hurtige, enkle og billige gaver til at sige TAK for alt, hvad du gør for mit barn!

Naturligvis er det ikke et must at give en gave til børnenes pædagoger. Men mange vil gerne give en symbolsk gave i forbindelse med sommerafslutningen, som bliver markeret med skoleafslutning og hygge. Har man flere børn, som har fritidsaktiviteter ved siden af børnehave, skole og SFO, kan man som forælder jo nemt blive ruineret i juni. Men det behøver slet ikke være så dyrt at fikse en lille gave.

3 billige og fine gaver til børnenes pædagoger

1. Et glas med slik

Køb små glas med låg. Der er mange forskellige slags, du kan finde. Hvis I skal give gaver til mange pædagoger, så sælger IKEA eksempelvis store 0,5 liter syltetøjsglas med lufttæt låg for kun 12 kroner pr. stk. Fyld derefter glasset med slik – det bliver allerbedst, hvis man kan lade barnet finde ud, hvad der er pædagogens yndlingsslik. Bind så et stofbånd eller gavebånd rundt om glasset og hæng et lille takkekort ved, som barnet kan tegne på og skrive sit navn på. Uanset hvilket glas I vælger, så vil modtageren, når alle de søde sager er spist, kunne vaske glasset op og bruge det til syltetøj eller opbevaring af andre madvarer.

2. En plade chokolade - eller andet godt

En gave med chokolade er enkel, men altid værdsat! Hvis pædagogen ikke selv er så begejstret for chokolade, så kan en fin plade chokolade eller bøtte lakridskugler med chokoladeovertræk altid gives videre i gave til en anden. For at gøre gaven mere personlig, kan man pakke den ind i gavepapir eller binde et flot stofbånd omkring. Sørg for at vedlægge et takkekort med dejlige sommerhilsner.

3. En vase med blomster

Blomster i fuldt flor og farverige nuancer, der kun kan gøre en glad at se på. Så det er oplagt at købe et par flotte små vaser, og derefter lade barnet plukke sine egne buketter at give til lærere og personale. Et godt tip er at svøbe blomsterstænglerne ind i våd køkkenrulle, når gaven skal gives. Så kan modtageren selv fylde vand i vasen, når gaven er kommet hjem. Bind et bånd rundt om vasen og vedlæg et takkekort med ønske om en god sommer!

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem