Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Køb en super bærbar til under 3000 kroner

AfPriceRunnerOpdateret 9. august 2019

Første skoledag i udskolingen og du har allerede fundet ud af, at der er brug for en god bærbar til at have med i skole. Men hvilken bærbar er den bedste til skolearbejde? PriceRunner guider dig igennem bærbar junglen og viser dig hvordan du får en god bærbar PC til under 3000 kroner.

Skole- eller studiestart kan blive en dyr omgang, men gennem et par enkle råd og lidt omtanke kan starten gøres langt billigere end først antaget.

Først og fremmest er rådet: Gå efter butikkernes tilbud. I august og september ved skole- og studiestart vrimler det med gode tilbud på både PC’ere og Mac computere.

Men husk at sammenligne priserne inden du slår til for at tjekke at det nu også er et godt tilbud.

Der er altid mange penge at spare på at sammenligne priser.

Typisk kan der spares 30 procent på at købe den nye studie pc eller Mac i den billigste butik fremfor den dyreste butik. Der kan i enkelte tilfælde spares helt op til 80 procent, hvis du ramler ind i et godt udsalgstilbud.

Det er vigtigt at kende behovet for en computer før du køber. Skal du starte på en uddannelse, hvor meget af undervisningen foregår ved computeren, og hvor der skal laves video- og billedbehandling, kan du ikke nøjes med en billig computer til 2.000 kroner.

Omvendt behøver du ikke at bruge 10.000 kroner på en studie-PC, hvis den blot skal bruges til at skrive notater og sende mails og tjekke Facebook.

Det er vigtigt, at kende behov og krav til computeren i forhold til undervisningen og studieformen.

Hvad er vigtigt?

Hvor meget RAM har den?

Ofte er 4 gb RAM nok.

Hvilken harddisk type?

Det er bedst med en SSD, da den arbejder hurtigt

Hvor stor skal harddisk være?

Det er ikke så afgørende, da det meste af arbejdet gennem i skyen, men hvis det er en Windows baseret bærbar er 250 GB at foretrække.

Det er vigtigt at pointere, at en god skolebærbar netop er god til at bruge i skolen. Hvis du tænker at du også skal spille store spil på den eller redigere billeder og video - så er den en helt anden slags bærbar computer du skal gå efter - og den koster mere end 3000 kroner.

Fem tips før du køber:

  1. Se efter butikkernes tilbud og husk at sammenligne priser
  2. Se på specifikationer før du ser på computerens mærke
  3. Skærmen skal ikke være for stor – 11 til 13” er nok. Køb en ekstra skærm som du kan tilslutte når du er hjemme og laver opgaver og skal arbejde længe
  4. Den skal være solid og kunne tåle nogen tæsk
  5. Lang batteritid

Anbefalet tilbehør

  • En kraftig powerbank
  • En ekstern harddisk
Log ind

Bliv gratis medlem

Ikke medlem? Bliv medlem