Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Alternativer til AirPods: 8 trådløse høretelefoner der virker med din iPhone

Opdateret 27. december 2019

Har du en iPhone, men kan ikke blive gode venner med Apples AirPods? Der findes faktisk flere gode, trådløse høretelefoner at vælge imellem. Uanset om man sætter pris på noise cancelling, vandtæthed eller lang batteritid - der findes et alternativ til enhver.

Apple Airpods

Siden Apple Airpods blev lanceret i slutningen af 2016 har de været det primære alternativ for mange iPhoneejere. Airpods har desuden udviklet sig i løbet af deres levetid. Den seneste version kan købes med et etui, der understøtter trådløs opladning.

Airpods ses i dag mange ører. Men hvad er der at vælge imellem, hvis man ikke rigtig er tilfreds med Apples alternativ? Måske er lydkvaliteten ikke som ønsket, eller måske er prisen højere, end budgettet tillader? Vi har lavet en liste 9 over andre trådløse høretelefoner, der alle er kompatible med iPhone.

9 trådløse alternativer der fungerer til din iPhone

1. Urbanista Stockholm

Disse høretelefoner er udstyrede med stemmestyring og fungerer med Siri. Urbanista Stockholm har en aktiv batteritid på 14 timer og kan holde 60 timer i standbytilstand, inden de skal lades op igen.

2. Jabra Elite Active 65t

Trådløse høretelefoner til den aktive bruger kan man kalde disse, da de tåler sved og sidder stabilt i øret. Jabra Elite Active 65t er udstyrede med aktiv støjreducering og en pålidelig autopairing.

3. Sudio TOLV

Disse høretelefoner tilsluttes trådløst med Bluetooth og har 7 timers batteritid pr. opladning. Rækkevidden er hele 15 meter, og der er selvfølgelig indbygget mikrofon i Sudio TOLV.

4. Bose SoundSport Free

For mange brugere er Bose kendt for en god lydkvalitet, og SoundSport Free er ingen undtagelse. Disse svedtålende, trådløse høretelefoner er nemme at slutte til telefonen og har 5 timers brug pr. opladning.

5. Sudio Nivå

Trådløse hovedtelefoner i svensk design med en rigtig god rækkevidde på 20 meter. Sudio Nivå er stilrent designet og kan spille din favoritmusik i 3,5 time, inden de skal lades op igen.

6. jLab jBuds Air True

Selvfølgelig kan du ved hjælp af disse høretelefoner sammen med Siri kontrollere lyden i dine ører fra din iPhone uden at skulle trykke på en eneste knap eller rode med en ledning. jLab jBuds Air True lader op til 4 timer brug på 1,5 time.

7. JBL Free X

Disse populære og prisbillige, trådløse høretelefoner er vandafvisende og har en række vidde på 10 meter. JBL Free X har en batteritid på 4 timer og dybe basfrekvenser, der giver en rigtig god lytteoplevelse.

8. Bang & Olufsen BeoPlay E8

Bang & Olufsens populære, trådløse høretelefoner er næsten i samme prisklasse som Apples AirPods og tilbyder en rigtig god musikoplevelse. BeoPlay E8 har 4 timers opladningstid, dybe basfrekvenser og integrerede kontroller til at øge og sænke lydstyrken uden at skulle røre telefonen.

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!