Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Sæt lys på efterårsmørket – sådan kan du få lys i haven!

AfPriceRunnerOpdateret 25. september 2019

Tiden til lune sommeraftener i haven med snak og læskende drikkevarer til langt ud på natten og udendørs aftensmad hver dag er forbi for i år. Men efterårets komme betyder ikke, at grunden behøver at blive mørk og øde, så snart solen er gået ned. En gennemtænkt udebelysning kan skabe hyggefaktor og tryghedsfølelse på en gang.

3 typer af udebelysning til din have

1. Punktbelys gange og indkørsler

Efterårsmørke kan ikke bare føles deprimerende. Det kan også skabe en følelse af utryghed omkring ens hjem, især omkring garage, indkørslen til huset, eller hvis man har gange der strækker sig over grunden. Med som lamper til at lyse op langs stier eller belyse indkørslen fra facaden, så behøver man ikke at lokke fantasien til at spekulere over, hvad der kan gemme sig i det mørke buskads.

2. Skab hygge på altanen

Med en terrassevarmer, et ekstra lag tøj og varme tæpper kan man faktisk forlænge spis udenfor-sæsonen mere, end man måske skulle tro. Men hvem vil spise aftensmad i bælgmørke? Nu findes der masser af stemningsskabende belysning, som bidrager til at skabe den samme hjemlige følelse i udestuen som i den almindelige dagligstue.

3. Lys træerne op for at skabe din egen lyshave

På indretningssider og trendy bolig- og haveblogs hyldes lyskæden ofte som belysning. Og det er nemt at forstå hvorfor! Beklæd et træ med tynde lyskæder, og naturen forvandles hurtigt til et godt oplyst kunstværk. Eller man kan trække kæder med større pærer fra træ til træ for at indfange magien i vinterhalvåret i sin egen have.

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!

Log ind

Bliv gratis medlem