Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Sådan undgår du at fortryde dine Black Friday-køb

AfPriceRunner Opdateret 21. november 2019

Det er meget let at lade sig rive med i den shoppingfest, som Black Friday har udviklet sig til. Her er 3 gode fif til at holde hovedet koldt og undgå de udsalgskup, der hurtigt bliver til skuffelser.

Fif til at undgå de køb, du fortryder efterfølgende

1. Lav en indkøbsliste god tid i forvejen

Impulskøb er dem, man oftest ender med at fortryde. I nuet virker en blender med 70 % rabat som et kup, men så kommer du i tanke om, at du spiser en ostemad til morgenmad hver dag og ikke har drukket en smoothie i evigheder. Derfor virker en blender med 70 % rabat både som en unødvendig udgift og endnu en dims, der skal findes plads til i et sandsynligvis allerede overfyldt køkkenskab.

2. Køb kun ting, som du ved passer

Undgå køb, hvor du ikke er helt sikker på, at produktet er i den rigtige størrelse, eller at det virkelig er din stil. Som oftest er det tøj og sko købt på udsalg vi fortryder mest at have købt. Måske fordi man ikke orkede at levere vinterstøvlerne tilbage, selvom de egentlig var lidt for små? Eller måske fordi den fantastiske balkjole man slog til på, trods alt kræver at man går til bal, for at den kan bruges.

3. Køb ikke ekstra, bare fordi prisen er god

Nogen gange køber vi noget vi har i forvejen bare fordi prisen err god. Hvis det er ting vi bruger i dagligdagen er det måske ikke så dumt, i hvert fald hvis den tandpasta eller det vaskemiddel man købte, har lang holdbarhed. Men at have flere af den samme ting, bare fordi prisen var lav på udsalg, er ikke noget vinderkoncept, hverken for din økonomi eller for kloden.

De mest populære udsalgsprodukter Black Friday 2018

Hvis du leder efter inspiration til hvad der kan blive dette års store udsalgskup til Black Friday er her en topliste fra forrige års Black Friday. Mange af de efterspurgte produkter var allerede sidste år ældre modeller, og det er i vidt omfang også den type produkter, der kommer på udsalg.

Vi tror ikke på at Apples iPhone 11 kommer på brandudsalg på Black Friday 2019, men måske kommer den ”gamle” iPhone X på udsalg.

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!

Log ind

Bliv gratis medlem