Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Varmt efterår i kunstig pels

AfPriceRunnerOpdateret 03.10.2018

Find din helt egen efterårsstil med kunstig pels. Kunstig pels er en af efterårets store tendenser i tøjmoden. Det er nemt at se hvorfor – det er både varmt, holdbart, prisbilligt og så passer en kunstig pels til mange forskellige lejligheder.

Jakker i kunstig pels findes i mange forskellige farver og former. Lang og korte, farverige eller mere elegante, kort eller langhåret – der er der noget for enhver smag.

Jakkerne har længe været populære hos filmstjerner, modeller og andre berømtheder som Sarah Jessica Parker, Kim Kardashian, Nicky Hilton, Madonna og Eva Longoria.

Foruden jakker findes der også frakker og varme veste lavet af kunstig pels. Udvalget i butikkerne er stort lige nu, så du nemt kan finde noget der passer til dig og din unikke stil.

Styling på din måde

Kunstig pels kan bruges til at skabe mange forskellige udtryk. Den kan bruges til flere forskellige stilarter og tone op eller ned afhængigt af arrangementet. Lav et sporty, afslappet look ved at kombinere din frakke med jeans, sneakers eller bikerboots. Brug jakken til et mere eksklusivt look sammen med en nederdel og høje støvler eller tørklæder.

Eller som prikken over i’et: Den kunstige pels til det stramme sort og hvide look med en skjorte, skinny fit jeans og et par stilfulde støvler.

Billig glamour

Efterårets store trend kommer i en række forskellige former og farver. En tommelfingerregel er at vælge en langhåret pels i en lys farve eller mønster, så skal resten af dit outfit være mere diskret og sort-hvidt.

Den kunstige pels giver dig et strejf af glamour til en ellers normalt kedeligt efterår- og vintersæson. Heldigvis kan du finde et flot og lækker kunstig pels uden at din økonomi bliver sprængt i stumper og stykker.

Viola Faux Fur Jacket Rose

Dametøj

Viola Faux Fur Jacket Rose

Produktet er udgået
PrettyLittleThing Elle Faux Fur Jacket Multi

Dametøj

PrettyLittleThing Elle Faux Fur Jacket Multi

Produktet er udgået
Armani Jeans Faux Fur Panel Jacket Black

Dametøj

Armani Jeans Faux Fur Panel Jacket Black

Produktet er udgået
Numph Amorie Fake Fur Jacket Majolica Blue

Dametøj

Numph Amorie Fake Fur Jacket Majolica Blue

Produktet er udgået
?
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem