• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Hjem & Husholdning
  3. Køkken
  4. Kasseroller & Stegepander
  5. Kasseroller
  6. Kobber Kasseroller

Kobber Kasseroller

Filtrer
  • Kasseroller & Stegepander
  • Kasseroller
  • Øvrige kasseroller
  • Saucekasseroller
  • Mælkekasseroller
Produktegenskaber
Information om bæredygtighed
Mål

42 produkter

Kobber Kasseroller Blomsterbergs - 10cm

Blomsterbergs - 10cm

Lille, 0.4 Liter, Kobber, Rustfrit stål

220 kr.
9+butikker

4 tips, når du skal købe en kasserolle

  • Rustfrit stål tåler høje temperaturer, men opvarmes ikke så hurtigt. Maden sætter sig let fast i bunden, så du skal bruge mere fedt ved tilberedningen.
  • Aluminium bliver hurtigt varmt. Kræver en beskyttende belægning, så du ikke får for høje niveauer af aluminium i maden.
  • Non-stick eller teflon modvirker fastbrænding, så det er praktisk til fedtfattig madlavning. Men brug kun redskaber af træ eller plast for ikke at beskadige belægningen.
  • Støbejern holder varmen længe og er et godt valg til langtidskogning. Hvis du passer godt på din kasserolle af støbejern, så bliver den kun bedre og bedre med årene.
  • Kobber når hurtigt op i høje temperaturer. Men pas på du ikke ridser kasserollen.

Kobber, støbejern, aluminium og teflon bør vaskes op i hånden. Opvaskemaskinen kan nemlig ødelægge teflonets belægning, og både kobber og aluminium risikerer at blive misfarvet.
Når du vasker støbejern uden emalje, bør du droppe opvaskemidlet helt, da det fjerner den fedtede overflade. Rustfrit stål kan derimod fint gå i opvaskemaskinen.

Nogle gange står der i en opskrift, at du skal have en tykbundet kasserolle. Det har flere fordele:

  • Den holder varmen længere – godt til at spare energi!
  • Den fordeler varmen jævnt, så al maden i gryden bliver lige varm.
  • Den holder formen, i modsætning til tyndere bunde, der kan blive bulede.
Annonce