Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Peronda Klinker

Relaterede butikstilbud

Klinker Peronda FS Venecia 45,2X45,2

Klinker Peronda FS Venecia 45,2X45,2

Klinker Peronda FS Venecia er en af Francisco Segarra specielle designs. Til denne samling har Franciso Segarra taget et nyt kig på en klassisk gulvbelægning – terrazzo klinker -, med trendsættende resultater egnet til en lang række indstillinger. FS VENECIA passer særlig godt med industri, 1950’erne eller vintage indstillinger. Denne moderniseret klassiker kommer i to forskellige modeller: FS VENECIA som er inspireret af terrazzo klinker lavet af mindre marmor chips, og FS OFELIA som forsøger at skabe en vis varme gennem en kombination af hvide og andre farve-nuancer. Venecia måler 452×452 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og udendørs, da den også er frostsikker. Denne klinke vil passe i alle rum i hjemmet og vil kun gøre rummet mere unikt og flot med dens flottte design.

439 kr.
838 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda HV 1 33X33

Klinker Peronda HV 1 33X33

Klinker Peronda HV 1 er en sort og hvid mat klinke fra Serien House of Vanity från spanske peronda. Hver klinke måler 330×300 mm og er 9 mm tyk, og anvendes til gulve og vægge indendørs og udendørs, da den er frostsikker og tåler gulvvarme. Serien House of Vanity er inspireret af viktorianske gulve og er en utrolig flot og trendig klinke i peronda kvalitet. Klinker Peronda HV 1 vil passe fint i en gang og entré da den har høj slidstyrke, men går også at anvende i køkkenet, badeværelset eller hvilken som helst rum.

479 kr.
878 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda FS Comillas 33X33

Klinker Peronda FS Comillas 33X33

Klinker Peronda FS Comillas er en af Francisco Segarra speciell designs. I denne flise har Francisco Segarra taget traditionelle valencianske ‘Nolla’ fliser som hans inspirations kilde – resistente mosaikker i karakteristiske farver, der anvendes fra modernistiske gange videre til at skabe keramiske tæpper og andre dekorative overflader. FS COMILLAS har genoplivet dette farverige udseende til brug på vægge og gulve. Comillas måler 330×330 mm, og går at anvende både inde og udendørs, da den også er frostsikker. Comillas vil se godt ud i alle rum i hjemmet, om det er i køkkenet, stuen eller entren, så vil de flotte farver og det specielle mønster bare gøre rummet mere unikt og faverigt.

389 kr.
788 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda HV 2 33X33

Klinker Peronda HV 2 33X33

Klinker Peronda HV 2 er en flere farvet mat klinke fra Serien House of Vanity från spanske peronda. Hver klinke måler 330×300 mm og er 9 mm tyk, og anvendes til gulve og vægge indendørs og udendørs, da den er frostsikker og tåler gulvvarme. Serien House of Vanity er inspireret af viktorianske gulve og er en utrolig flot og trendig klinke i peronda kvalitet. Klinker Peronda HV 2 vil passe fint i en gang og entré da den har høj slidstyrke, men går også at anvende i køkkenet, badeværelset eller hvilken som helst rum.

479 kr.
878 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda FS Saja-B 33X33

Klinker Peronda FS Saja-B 33X33

Klinker Peronda FS Saja-B er en beige mønstret klinke med brune farvenuancer, og slidt metal look fra Spanske Peronda. Hver klinke måler 330×330 mm og er 6 mm tyk. Denne klinke går at bruge sammen med M.FS SAJA-B, som er en kant liste i keramik. Peronda FS Saja-B kan anvendes til både gulve og vægge indendørs og udendørs, og er en utrolig flot klinke i peronda kvalitet. Den her serie fra Peronda er resultatet af et samarbejde med indretnings- og møbeldesigner Fransisco Segarra, som er meget kendt for design i vintage-stil. Den her kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye klinker. FS Saja er et helt nyt spændende koncept indenfor keramiske fliser, som indgår i FS -serien igennem perondas produktlinie, som udforsker inspirende muligheder med metalfliser. FS Saja findes også i en gråsort farve.

429 kr.
828 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda HV 4 33X33

Klinker Peronda HV 4 33X33

Klinker Peronda HV 4 er en flere farvet mat klinke fra Serien House of Vanity från spanske peronda. Hver klinke måler 330×300 mm og er 9 mm tyk, og anvendes til gulve og vægge indendørs og udendørs, da den er frostsikker og tåler gulvvarme. Serien House of Vanity er inspireret af viktorianske gulve og er en utrolig flot og trendig klinke i peronda kvalitet. Klinker Peronda HV 4 vil passe fint i en gang og entré da den har høj slidstyrke, men går også at anvende i køkkenet, badeværelset eller hvilken som helst rum.

479 kr.
878 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda Maison Plain 45X45

Klinker Peronda Maison Plain 45X45

Klinker Peronda Maison Plain 45 er en ny samling designet af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra til Harmony Onset serien. Denne porcelæns klinke samling har forvandlet alderen keramiske fliser til et elegant design-værktøj, solgt af kvadratmeter, kollektionens hvide feltfliser har en slidt overflade, hvilket giver flisens udseende mere charme. Masion Plain kan kombineres med de geometrisk mønstrede decorer, der har den samme hvide baggrund men med enten trekanter, cirkler eller firkanter på overfladen, og ved at matche alle de fliser, så får man et flot og unikt mønster og design. Maison Plain måler 452×452 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og tåler gulvvarm. Maison Plain vil passe fint i køkkenet eller badeværelset, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet.

479 kr.
878 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda HV 3 33X33

Klinker Peronda HV 3 33X33

Klinker Peronda HV 3 er en flere farvet mat klinke fra Serien House of Vanity från spanske peronda. Hver klinke måler 330×300 mm og er 9 mm tyk, og anvendes til gulve og vægge indendørs og udendørs, da den er frostsikker og tåler gulvvarme. Serien House of Vanity er inspireret af viktorianske gulve og er en utrolig flot og trendig klinke i peronda kvalitet. Klinker Peronda HV 3 vil passe fint i en gang og entré da den har høj slidstyrke, men går også at anvende i køkkenet, badeværelset eller hvilken som helst rum.

479 kr.
878 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda FS Saja-N 33X33

Klinker Peronda FS Saja-N 33X33

Klinker Peronda FS Saja-N er en grå-sort mønstret klinke med brune farvenuancer, og slidt metal look fra Spanske Peronda. Hver klinke måler 330×330 mm og er 6 mm tyk. Denne klinke går at bruge sammen med M.FS SAJA-N, som er en kant liste i keramik. Peronda FS Saja-N kan anvendes til både gulve og vægge indendørs og udendørs, og er en utrolig flot klinke i peronda kvalitet. Den her serie fra Peronda er resultatet af et samarbejde med indretnings- og møbeldesigner Fransisco Segarra, som er meget kendt for design i vintage-stil. Den her kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye fliser. FS Saja er et helt nyt spændende koncept indenfor keramiske klinker, som indgår i FS -serien igennem perondas produktlinie, som udforsker inspirende muligheder med metalfliser. FS Saja findes også i beige farve.

429 kr.
828 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda Maison Plain 22,3X22,3

Klinker Peronda Maison Plain 22,3X22,3

Klinker Peronda Maison Plain er en ny samling designet af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra til Harmony Onset serien. Denne porcelæns klinke samling har forvandlet alderen keramiske fliser til et elegant design-værktøj, solgt af kvadratmeter, kollektionens hvide feltfliser har en slidt overflade, hvilket giver flisens udseende mere charme. Masion Plain kan kombineres med de geometrisk mønstrede decorer, der har den samme hvide baggrund men med enten trekanter, cirkler eller firkanter på overfladen, og ved at matche alle de fliser, så får man et flot og unikt mønster og design. Maison Plain måler 223×223 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og tåler gulvvarme. Maison Plain vil passe fint i køkkenet eller badeværelset, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet.

479 kr.
878 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda Maison Decor 22,3X22,3

Klinker Peronda Maison Decor 22,3X22,3

Klinker Peronda Maison Decor er en ny samling designet af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra til Harmony Onset serien. Denne porcelæns klinke samling har forvandlet alderen keramiske fliser til et elegant design-værktøj, solgt af kvadratmeter. Kollektionens hvide feltfliser har en slidt overflade med et sort motiv og der findes 6 forskellige motiver i alt, hvilket giver flisens udseende mere charme. Masion Decor kan kombineres med de hvide fliser fra samme serie, som har den samme hvide baggrund og det lidt slidte udseende på overfladen, og ved at matche alle de fliser, så får man et flot og unikt mønster og design. Maison Decor måler 223×223 mm og er 10 mm tyk, og er pakket med 20 stk.i hver kasse, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og tåler gulvvarme. Maison Decor vil passe fint i køkkenet eller badeværelset, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet.

479 kr.
878 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda FS Faenza-N 33X33

Klinker Peronda FS Faenza-N 33X33

Klinker Peronda FS Faenza er en grå sort og hvid mønstret klinke i marokkansk stil, fra spanske Peronda. Denne klinke er skåret halvt igennem til størrelse 110×110 mm, hvilket giver mindre klinker, til halvdelen af arbejdet. Skåren fuges som sædvanlig samtidig med at man fuger mellem klinkerne. Kan bruges til både gulve og vægge, indendørs. En meget smuk klinke af Peronda-kvalitet.

439 kr.
838 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda FS Chester 45X45

Klinker Peronda FS Chester 45X45

Klinker Peronda FS Chester er en af Francisco Segarra speciell designs. I denne flise har Francisco Segarra taget traditionelle valencianske ‘Nolla’ fliser som hans inspirations kilde – resistente mosaikker i karakteristiske farver, der anvendes fra modernistiske gange videre til at skabe keramiske tæpper og andre dekorative overflader. FS CHESTER har genoplivet dette farverige udseende til brug på vægge og gulve. Chester måler 450×450 mm og går at anvende både inde og udendørs, da den også er frostsikker. Chester vil se godt ud i alle rum i hjemmet, om det er i køkkenet eller i stuen eller entré, så vil de flotte farver og det specielle mønster bare gøre rummet mere unikt og faverigt.

389 kr.
788 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda FS Faenza-A 33X33

Klinker Peronda FS Faenza-A 33X33

Klinker Peronda FS Faenza-a er en blå og hvid, mønstret klinke i marokkansk stil fra spanske Peronda. Denne klinke er skåret halvt igennem til størrelse 110×110 mm, hvilket giver mindre klinker, til halvdelen af arbejdet. Skåren fuges som sædvanlig samtidig med at man fuger mellem klinkerne Kan bruges til både gulve og vægge, indendørs. En meget smuk klinke af Peronda-kvalitet.

439 kr.
838 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda FS Ofelia 45,2X45,2

Klinker Peronda FS Ofelia 45,2X45,2

Klinker Peronda FS Ofelia er en af Francisco Segarra specielle designs.Til denne samling har Franciso Segarra taget et nyt kig på en klassisk gulvbelægning – terrazzo klinker -, med trendsættende resultater egnet til en lang række indstillinger. FS OFELIA passer særlig godt med industri, 1950’erne eller vintage indstillinger. Denne moderniseret klassiker kommer i to forskellige modeller: FS OFELIA som forsøger at skabe en vis varme gennem en kombination af hvide og andre farve-nuancer, og FS VENECIA som er inspireret af terrazzo klinker lavet af mindre marmor chips. Ofelia måler 452×452 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og udendørs, da den også er frostsikker. Denne klinke vil passe i alle rum i hjemmet og vil kun gøre rummet mere unikt og flot med dens flottte design.

439 kr.
838 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda C FS Faenza-A 11X33

Klinker Peronda C FS Faenza-A 11X33

Klinker Peronda C FS Faenza-a er en blå og hvid mønstret klinke i marokkansk stil fra spanske Peronda. den måler 110×330 mm, klinkerne er sat sammen 3 på række, og med blandede mønster. Skåren fuges som sædvanlig samtidig med at man fuger mellem klinkerne. Kan bruges til både gulve og vægge indendørs. En meget smuk klinke af Peronda-kvalitet. OBS!! Sælges pr.styk.

39 kr.
438 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Klinker Peronda C FS Faenza-N 11X33

Klinker Peronda C FS Faenza-N 11X33

Klinker Peronda C FS Faenza-N er en sort og hvid mønstret klinke i marokkansk stil, fra spanske Peronda. den måler 110×330 mm, klinkerne er sat sammen 3 på række, og med blandede mønster. Skåren fuges som sædvanlig samtidig med at man fuger mellem klinkerne. Kan bruges til både gulve og vægge, indendørs. En meget smuk klinke af Peronda-kvalitet. OBS!! Sælges pr.styk.

39 kr.
438 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda FS Ivy Blue 45X45

Peronda FS Ivy Blue 45X45

Peronda FS Ivy Blue er en mat hvid klinke med et unikt blåt blomstermotiv. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og er skåret ud i 4 dele med et unikt blomstermotiv som bliver fuldendt når 4 klinker bliver lagt sammen. FS Ivy giver en unik personlighed til rummet, og går at anvende på gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemme, og kan kombineres med FS-0 klinken og FS Yard kollektionen.

425 kr.
824 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda FS Yard Blue 45X45

Peronda FS Yard Blue 45X45

Peronda FS Yard Blue er en mat hvid och blå klinke i rustik look og et geometriske mønster. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og er skåret ud i 4 dele med et look som ligner et oktagon mønster. FS Yard giver en unik personlighed til rummet, og går at anvende på gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemme, og kan kombineres med FS-0 klinken og FS Ivy kollektionen.

425 kr.
824 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda Omeya White 33X33

Peronda Omeya White 33X33

Peronda Omeya White er en hvid marmorlignende klinke. Hver klinke Måler 330×330 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge, både indendørs og udendørs, da den både tåler gulvvarme og er frostsikker. Denne Klinke har en skønheden som ligner det tidlige 20. århundrede slidte marmor look på keramiske klinker. Den seneste samling af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra, designet udelukkende til Peronda, tager et nyt kig på den klassiske Macael og Marqina marmor, der bruges så ofte som gulvbelægning tidligere. Ikke kun har disse typer af marmor genoplivet, men også deres traditionelle format og endda typiske layouter. I et kvadratisk format blev disse meget originale marmor klinker brugt til at skabe skakbræt eller andre mønstrede og geometriske former. Derfor kan Omeya’s format passe ind i projekter af enhver art, der vil efterligne den skønhed og charme som rigtige marmor har.

429 kr.
828 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda Archivo Bakula 12,5X12,5

Peronda Archivo Bakula 12,5X12,5

Peronda Archivo Bakula er en cremehvid farvet klinke med blåt mønster i vintage-stil fra Spanske Peronda. Denne klinke som måler 12,5 x 12,5 cm går perfekt at bruge i forskellige rum. Feks. i køkkenet, badeværelse og til gulvet i badeværelset hvor det kan være vigtigt med mindre klinker. Peronda Archivo Bakula kan anvendes på både gulve og vægge indendørs. En rigtig flot klinke i Peronda kvalitet. Denne serie fra peronda findes i flere forskellige farver og mønstre på vores hjemmeside under navnet Peronda Archivo.

639 kr.
1.038 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda FS Ivy Black 45X45

Peronda FS Ivy Black 45X45

Peronda FS Ivy Black er en mat hvid klinke med et unikt sort blomstermotiv. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og er skåret ud i 4 dele med et unikt blomstermotiv som bliver fuldendt når 4 klinker bliver lagt sammen. FS Ivy giver en unik personlighed til rummet, og går at anvende på gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemme, og kan kombineres med FS-0 klinken og FS Yard kollektionen.

425 kr.
824 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda Omeya Black 33X33

Peronda Omeya Black 33X33

Peronda Omeya Black er en sort og hvid marmorlignende klinke. Hver klinke Måler 330×330 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge, både indendørs og udendørs, da den både tåler gulvvarme og er frostsikker. Denne Klinke har en skønheden som ligner det tidlige 20. århundrede slidte marmor look på keramiske klinker. Den seneste samling af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra, designet udelukkende til Peronda, tager et nyt kig på den klassiske Macael og Marqina marmor, der bruges så ofte som gulvbelægning tidligere. Ikke kun har disse typer af marmor genoplivet, men også deres traditionelle format og endda typiske layouter. I et kvadratisk format blev disse meget originale marmor klinker brugt til at skabe skakbræt eller andre mønstrede og geometriske former. Derfor kan Omeya’s format passe ind i projekter af enhver art, der vil efterligne den skønhed og charme som rigtige marmor har.

429 kr.
828 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda FS Ivy Sage 45X45

Peronda FS Ivy Sage 45X45

Peronda FS Ivy Sage er en mat hvid klinke med et unikt grønt blomstermotiv. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og er skåret ud i 4 dele med et unikt blomstermotiv som bliver fuldendt når 4 klinker bliver lagt sammen. FS Ivy giver en unik personlighed til rummet, og går at anvende på gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemme, og kan kombineres med FS-0 klinken og FS Yard kollektionen.

425 kr.
824 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda FS 4 45X45

Peronda FS 4 45X45

Peronda FS 4 er en mønstret klinke i hvid, brun og blå farver i vintage-stil fra spanske Peronda. Denne klinke måler 450×450 mm og er delt op i fire dele så at det ser ud som mindre klinker, men med meget mindre arbejde. Peronda FS 4 kan bruges til både gulve og vægge indendørs. En meget pæn klinke af høj kvalitet. Den her serie fra Peronda er resultatet af et samarbejde med indretnings- og møbeldesigner Fransisco Segarra, som er meget kendt for design i vintage-stil. Den her kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye klinker. Serien indeholder klinker i flere farver og kombinationer.

399 kr.
798 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda FS Star Oxide 45X45

Peronda FS Star Oxide 45X45

Peronda FS Star Oxide er en klinke i hvid med terracotta farvet stjerner i midten af klinken og i vintage-stil fra spanske Peronda. Den her klinke måler 450×450 mm og er 10 mm tyk. Peronda FS Star Oxide kan bruges til gulve og vægge indendørs om det er i køkkenet, entrén eller på badeværelset, så vil den kun pynte med sit meget specielle og iøjefaldende mønster, og den tåler gulvvarme og er en meget pæn klinke af høj kvalitet. Den her serie fra Peronda er resultatet af et samarbejde med indretnings- og møbeldesigner Fransisco Segarra, som er meget kendt for sit design i vintage-stil. Den her kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye klinker.

449 kr.
848 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda FS 0 45X45

Peronda FS 0 45X45

Peronda FS 0 er en varm hvid klinke med et rustik stil fra spansk Peronda. Denne klinke måler 450×450 mm og er udformet som fire små stykker, hvilket giver meget mindre arbejde. Der fuges som normalt og Peronda FS 0 kan bruges både på gulve og vægge indendørs. En utrolig pæn klinke i Peronda kvalitet.

439 kr.
838 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda FS Rialto Decor 45,2X45,2

Peronda FS Rialto Decor 45,2X45,2

Peronda FS Rialto Decor er en mønstret klinke i forskellige farvenuancer. Denne porcelænsklinke er designet af designeren Francisco Segarra fra Peronda. Og er baseret på en nyskabende visuel idé, en blanding af cement og sten i et helt ny look af Terrazzo klinker. Fs Rialto-Decor er en cement-effekt klinke , der er iøjnefaldende for dens omhyggeligt udformede design, skygge, variation og detaljer, og vil pynte et hvlken som helst rum i hjemmet, om det er i køkkenet, badeværelset eller entrén. Den anden model, Fs Rialto har den samme cement baggrund, og om man kombinere disse 2 klinker så får man det perfekte look, eller man kan også vælge at anvende dem hver for sig, da Rialto Decor har 14 forskellige mønstret som er blandet tilfældigt. Hver klinke måler 452×452 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på både gulve og vægge indendørs og udendørs, da de tåler både gulvvarme og er frostsikker.

429 kr.
828 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda FS Star Sage 45X45

Peronda FS Star Sage 45X45

Peronda FS Star Sage er en klinke i hvid med lysegrøn farvet stjerner i midten af klinken og i vintage-stil fra spanske Peronda. Den her klinke måler 450×450 mm og er 10 mm tyk. Peronda FS Star Sage kan bruges til gulve og vægge indendørs om det er i køkkenet, entrén eller på badeværelset, så vil den kun pynte med sit meget specielle og iøjefaldende mønster, og den tåler gulvvarme og er en meget pæn klinke af høj kvalitet. Den her serie fra Peronda er resultatet af et samarbejde med indretnings- og møbeldesigner Fransisco Segarra, som er meget kendt for sit design i vintage-stil. Den her kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye klinker.

449 kr.
848 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda Archivo Zahra 12,5X12,5

Peronda Archivo Zahra 12,5X12,5

Peronda Archivo Zahra er en cremehvid klinke med et grønt mønster i vintage-stil fra Spanske Peronda. Denne klinke som måler 12,5 x 12,5 cm går perfekt at bruge i forskellige rum. Feks. i køkkenet, badeværelse og til gulvet i badeværelset hvor det kan være vigtigt med mindre klinker. Peronda archivo Zahra kan anvendes på både gulve og vægge indendørs. En rigtig flot klinke i Peronda kvalitet.

639 kr.
1.038 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda FS Espiga 45X45

Peronda FS Espiga 45X45

Peronda FS Espiga er en sort og hvid mønstret klinke i rustik vintage stil fra spanske Peronda. Hver klinke måler 450×450 mm og er inddelt i 4 dele, og hver del har et deltaljeret livlig mønster. Peronda FS Espiga kan bruges til både gulve og vægge indendørs, en meget flot klinke i Peonda kvalitet. Denne serie fra Peronda er et resultat i samarbejde med den kendte møbel og inretningsdesigner Francisco Segarra, som er kendt for sit design i vintage stil. Denne kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye keramik klinker.

470 kr.
869 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Peronda FS Star Blue 45X45

Peronda FS Star Blue 45X45

Peronda FS Star Blue er en klinke i hvid med blå farvet stjerner i midten af klinken og i vintage-stil fra spanske Peronda. Den her klinke måler 450×450 mm og er 10 mm tyk. Peronda FS Star Blue kan bruges til gulve og vægge indendørs om det er i køkkenet, entrén eller på badeværelset, så vil den kun pynte med sit meget specielle og iøjefaldende mønster, og den tåler gulvvarme og er en meget pæn klinke af høj kvalitet. Den her serie fra Peronda er resultatet af et samarbejde med indretnings- og møbeldesigner Fransisco Segarra, som er meget kendt for sit design i vintage-stil. Den her kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye klinker.

449 kr.
848 kr.inkl. fragt
Tiles R Us
Log ind

Bliv gratis medlem