Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. ARCAM D/A-konvertere (DAC)

ARCAM D/A-konvertere (DAC)

Relaterede butikstilbud

Arcam FMJ D33 DAC

Arcam FMJ D33 DAC

Dac med ekstrem performence Med et markedet fuld af nye generation af digitale lydenheder og kilder , er Arcam stolte af at præsentere sin nyeste og bedst ydende DAC til dato, D33 SuperDAC . med brug af state of the art dobbelt Burr Brown PCM1792 , 24bit / 192 kHz konverteringsprogrammer (en pr kanal ), to ringkerne transformere i strømforsyningen og state-of -the-art 4-lags printkort, D33 tilbyder musikelskere en performence, ud over det sædvanlige. Læs Hifi-Magazine Test Klik her D33 har en asynkron USB-indgang den tilbyder bekvemmelighed af Computer -baserede musik ( PC eller MAC) og evnen til at nyde de nyeste 192 kHz optagelser i ultrahøj opløsning med fantastisk kvalitet . To koaksial og to optiske indgange plus en professionel kvalitet AES / EBU -forbindelse fuldføre line-up , så alle kan drage fordel af D33. Arcams 35 år's erfaringer fra audio engineering er alle pakket ind i D33 , Arcam holdets opmærksomhed for detaljer har endda leveret en utrolig lav 0,5W standby strømforbrug og duplex RS232 interface til brugerdefineret installation kontrol. Vi mener, at udførelsen af D33 SuperDAC vil sætte en ny benchmark. Ønsker du at bestille denne vare, ring til os på: 39 95 11 22 eller skriv til os på: frb@lydportalen.dk .

23.200 kr.

Fragt ukendt

Lydportalen

Arcam SonLink- Wired DACs

Arcam SonLink- Wired DACs

Anmelderrost Dac til Sonos Lille diskret og fiks anordning der giver den perfekte opgradering til Sonos ejere, der ønsker at nyde en endnu bedre lyd fra deres alsidige lydsystemer. Sonlink er enkelt og let at bruge, og passer perfekt til bunden af en Sonos Connect/ ZP90, og forbinder enkelt og let med Sonos systemet.

2.300 kr.

Fragt ukendt

Lydportalen

Arcam IRDac

Arcam IRDac

Seriøs diskret DAC. Navnet IRDAC kommer af at den bliver leveret med ir fjernbetjning mange af de ting arcam udviklede til D33 har men brugt i IRDAC som feks. isolation af digitale og analog kredsløb, ingen støj fra strømforsyning og direkte koblede signalvejegør en kæmpe stor forskel hvad angår performance Den indbygget 1796 Burr Brown DAC og med Arcam’s anddeployed sikre næsten et helt jitterfrit signal og med de 8 særskilte regulerede strømforsyninger sikre klassens førende ydeevne/lydkvalitet uden sidestykke. IRDAC er designet til at være hjertet af et digitalt system og kan tilsluttes til en masse forskellige typer af digitale kilder og forbindelser. Dette omfatter asynkron USB og direkte iPod tilslutning, idet det digitale signal direkte fra en Apple-enhed for optimal lydkvalitet. Alle indgange kan styres via irDACs IR remote håndsæt, der også kontrollerer pc'er, Mac'er og iPod® / iPhone® / iPad® apparater via HID (Human Interface-enhed) controller.

5.000 kr.

Fragt ukendt

Lydportalen

Log ind

Bliv gratis medlem