El løbehjul

Filtrer
Produktegenskaber
Mål

100+ produkter

Sorter efter popularitet

Sådan viser vi søgeresultater fra ikke-samarbejdspartnere og samarbejdspartnere. Læs mere

El løbehjul Xiaomi MI Pro 2 Nordic Edition
Bedst i test

Xiaomi MI Pro 2 Nordic Edition

Elscooter, 20 km/h, 45 km Rækkevidde, Batterikapacitet: 12800 mAh

3.764 kr.

Kraftfuldt, komfortabelt og let el løbehjul med lang rækkevidde

El løbehjul Xiaomi MI Pro 2
200+ overvåger

Xiaomi MI Pro 2

Elscooter, 25 km/h, 45 km Rækkevidde, Batterikapacitet: 12800 mAh

3.699 kr.

5,0

ELSCOOTER

Almindelige spørgsmål

Det kommer an på, hvilken type elscooter du køber. Der findes modeller med en indbygget lås med tilhørende nøgle, mens andre modeller låses med en app. Mange elscootere sælges dog uden indbygget lås, og i så fald kan du enten bruge en cykellås eller undlade at efterlade scooteren uden opsyn i for lang tid.

Priserne varierer meget mellem de forskellige modeller og mærker. Du kan købe en elscooter for under et par tusind, mens du måske skal betale op til 10.000 kroner for de mere avancerede modeller. Gennemsnitsprisen for en elektrisk scooter er omkring 3.500 kroner.

Den mest almindelige måde at køre en elektrisk scooter på er at holde begge dine hænder på styret, så du nemt kan styre, bremse og justere hastigheden. En del modeller er udstyret med to regulatorer, som styrer for- og bagbremserne, mens andre kun har en regulator til al bremsning. Hastigheden justeres normalt ved at trykke på tommelfingergrebet på højre side af styret. Tommelfingergashåndtaget er den mest almindelige løsning, men der findes også scootere, hvor du drejer håndleddet op eller ned for at øge eller sænke hastigheden.

Annonce