Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

TaylorMade Jernsæt

Relaterede butikstilbud

TaylorMade SIM Max Jernsæt

TaylorMade SIM Max Jernsæt

TaylorMade SIM Max Jernsæt er en del af TaylorMade’s nye SIM serie. SIM står for “Speed In Motion”, og der er fokus på at skabe mere længde, højere boldflugt og mere tilgivelse end nogensinde før. Ved hjælp af den nye Speed Bridge er TaylorMade’s berømmede Speed Pocket blevet videreudviklet og skaber endnu mere hastighed og dermed mere længde. En kombination af Tungsten vægte og højkvalitetsstål muliggør et meget lavt tyngdepunkt, der øger højden på slagene. Samtidig fiver TaylorMade’s Inverted Cone Teknologi øget speed på hele slagfladen, og dermed skabes meget tilgivelse, når slaget ikke er ramt midt i slagfladen. Sættet fås i både højrehånd og venstrehånd. Sættet anbefales til spillere med ca. handicap 8-36. Vores pris for 6 jern kr. 5.795,- Vejl. pris kr. 5.995,- Spar kr. 200,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde, lie og grip mv. Ønsker du at bestille med personlige specifikationer, så kontakt os på info@golfit.dk .
5.795 kr.

Fragt ukendt

Golfit

TaylorMade SIM Max Jernsæt Grafit

TaylorMade SIM Max Jernsæt Grafit

TaylorMade SIM Max Jernsæt Grafit er en del af TaylorMade’s nye SIM serie. SIM står for “Speed In Motion”, og der er fokus på at skabe mere længde, højere boldflugt og mere tilgivelse end nogensinde før. Ved hjælp af den nye Speed Bridge er TaylorMade’s berømmede Speed Pocket blevet videreudviklet og skaber endnu mere hastighed og dermed mere længde. En kombination af Tungsten vægte og højkvalitetsstål muliggør et meget lavt tyngdepunkt, der øger højden på slagene. Samtidig fiver TaylorMade’s Inverted Cone Teknologi øget speed på hele slagfladen, og dermed skabes meget tilgivelse, når slaget ikke er ramt midt i slagfladen. Sættet kan fås i både højrehånd og venstrehånd. Sættet anbefales til spillere med ca. handicap 8-36. Vores pris for 6 jern kr. 6.445,- Vejl. pris kr. 6.985,- Spar kr. 540,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde, lie og grip mv. Ønsker du at bestille med personlige specifikationer, så kontakt os på info@golfit.dk .
6.595 kr.

Fragt ukendt

Golfit

TaylorMade M5 Jernsæt

TaylorMade M5 Jernsæt

TaylorMade M5 Jernsæt er jern med et traditionelt udseende og moderne teknologi, der giver eksplosiv hastighed og længde. Den nye Thru-Slot Speed Pocket er bredt ud til hele slagfladen ved hjælp af en ny Speed Bridge struktur, så ekstra længde opnås også når bolden rammes mod yderkanterne af slagfladen. Den nye Speed Bridge struktur virker også vibrationsdæmpende, så jernene både lyder og føles behageligt i træføjeblikket, også ved slag, der ikke er ramt perfekt. Et lavt tyngdepunkt hjælper med at opnå god højde også på slag ramt på den nederste del af slagfladen. Sættet er målrettet spillere med middelhandicap (Ca. 10-20). Standardskaftet er True Temper XP 100 i regular eller stiff. Vores pris kr. 6.399,- for 6 jern Vejl. pris 6.899,- Spar kr. 500,- Jernsættet kan også bestilles med personlige specifikationer til længde, lie og grip mv. Ønsker du et sæt med personlige specifikationer så kontakt os på info@golfit.dk .
6.399 kr.

Fragt ukendt

Golfit

TaylorMade SIM Max OS Jernsæt Grafit

TaylorMade SIM Max OS Jernsæt Grafit

TaylorMade SIM Max OS Jernsæt Grafit er en del af TaylorMade’s nye SIM serie. SIM står for “Speed In Motion”, og der er fokus på at skabe mere længde, højere boldflugt og mere tilgivelse end nogensinde før. I denne OS udgave er SIM Max jernenes køllehoveder gjort lidt større (Oversize) og sålen er lidt bredere. Begge dele for at skabe endnu mere tilgivelse. Ved hjælp af den nye Speed Bridge er TaylorMade’s berømmede Speed Pocket blevet videreudviklet og skaber endnu mere hastighed og dermed mere længde. En kombination af Tungsten vægte og højkvalitetsstål muliggør et meget lavt tyngdepunkt, der øger højden på slagene. Samtidig fiver TaylorMade’s Inverted Cone Teknologi øget speed på hele slagfladen, og dermed skabes meget tilgivelse, når slaget ikke er ramt midt i slagfladen. Sættet fås i både højrehånd og venstrehånd. Sættet anbefales til spillere med ca. handicap 15-45. Vores pris for 6 jern kr. 6.445,- Vejl. pris kr. 6.895,- Spar kr. 450,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde, lie og grip mv. Ønsker du at bestille med personlige specifikationer, så kontakt os på info@golfit.dk .
6.445 kr.

Fragt ukendt

Golfit

TaylorMade SIM Max OS Jernsæt

TaylorMade SIM Max OS Jernsæt

TaylorMade SIM Max OS Jernsæt er en del af TaylorMade’s nye SIM serie. SIM står for “Speed In Motion”, og der er fokus på at skabe mere længde, højere boldflugt og mere tilgivelse end nogensinde før. I denne OS udgave er SIM Max jernenes køllehoveder gjort lidt større (Oversize) og sålen er lidt bredere. Begge dele for at skabe endnu mere tilgivelse. Ved hjælp af den nye Speed Bridge er TaylorMade’s berømmede Speed Pocket blevet videreudviklet og skaber endnu mere hastighed og dermed mere længde. En kombination af Tungsten vægte og højkvalitetsstål muliggør et meget lavt tyngdepunkt, der øger højden på slagene. Samtidig fiver TaylorMade’s Inverted Cone Teknologi øget speed på hele slagfladen, og dermed skabes meget tilgivelse, når slaget ikke er ramt midt i slagfladen. Sættet fås i både højrehånd og venstrehånd. Sættet anbefales til spillere med ca. handicap 15-45. Vores pris for 6 jern kr. 5.795,- Vejl. pris kr. 5.995,- Spar kr. 200,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde, lie og grip mv. Ønsker du at bestille med personlige specifikationer, så kontakt os på info@golfit.dk .
5.795 kr.

Fragt ukendt

Golfit

TaylorMade M6 Jernsæt

TaylorMade M6 Jernsæt

TaylorMade M6 Jernsæt er jern med moderne teknologi, der giver eksplosiv hastighed og længde. Sættet er målrettet spillere med middel til højt handicap (ca. hcp. 12-26). Den nye Thru-Slot Speed Pocket er bredt ud til hele slagfladen ved hjælp af en ny Speed Bridge struktur, så ekstra længde opnås også når bolden rammes mod yderkanterne af slagfladen. Den nye Speed Bridge struktur virker også vibrationsdæmpende, så jernene både lyder og føles behageligt i træføjeblikket, også ved slag, der ikke er ramt perfekt. Et lavt tyngdepunkt hjælper med at opnå god højde også på slag ramt på den nederste del af slagfladen. Standardskaftet er KBS Max 85 stålskaft i regular eller stiff. Sættet fås også med grafitskaft her på webshoppen. Vores pris kr. 4.999,- for 7 jern Vejl. pris 7.099,- Spar kr. 2.100,- OBS! Meget få sæt. Se valgmuligheder ovenfor.
4.999 kr.

Fri fragt

Golfit

Profilbillede
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Golf