Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Callaway Jernsæt

Relaterede butikstilbud

Callaway Apex Pro 19 Smoke Jernsæt

Callaway Apex Pro 19 Smoke Jernsæt

Callaway Apex Pro 19 Smoke Jernsæt er den helt nye udgave i den meget populære Apex jernserie. Fremstillet i en kombination af materialer og i et forged design, som passer til den bedre spiller. Ekstraordinær god feel er opnået ved brug af en mild 1025 carbon stål og med en urethan iblandet, opnås tillige en lækker lyd og vibrationsdæmpning. Callaway’s berømmede 360 Face Cup teknologi giver høj boldhastighed og længde på slag ramt i hele slagfladen med de lange jern (nr. 3-7). I de kortere jern er der implementeret en VFT teknologi for optimal spin kontrol. Ved hjælp af tungstens vægtning er tyngdepunktet i hvert jern meget præcist placeret, så der skabes optimale betingelser for kontrol af boldflugt mv. Sættet er til spillere med lavt handicap (ca. hcp. 0 – 9). Sættet kan evt. laves som combo sæt med Apex 19. Standardskafter er: True Temper Elevate (Regular & Stiff) Dynamic Gold (R300, S300, X100). Vores pris kr. 9.299,- Vejl. pris kr. 9.999,- Spar kr. 700,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde lie og grip. Vi kan levere alle de specifikationer, som Callaway tilbyder. Vil du bestille med personlige specifikationer så kontakt os på info@golfit.dk .

9.299 kr.

Fri fragt

Golfit

Callaway Rogue Jernsæt – Grafit

Callaway Rogue Jernsæt – Grafit

Callaway Rogue Jernsæt – Grafit giver en fantastisk kombination af længde, præcision og tilgivelse. Callaway Rogue jernene kombinerer den kendte 360 ​​Face Cup-teknologi med VFT-teknologi (Variable Face Thickness) for at udvide den del af slagfladen, der giver højere boldhastighed. 360 Face Cup er en lav, fleksibel kant rundt om slagfladen, der bøjer og frigives ved slag for at øge boldens hastighed. VFT påvirker også hvordan køllehovedet selv bøjer for at fremme mere boldhastighed på off-center hits. Kombinationen af ​​disse to teknologier fremmer boldens hastighed og afstand. Tungsten vægtning gør det muligt at placere CG’en i hvert af de lange jern med ekstraordinær præcision, for at fremme en optimal lancering og kontrol på hver enkelt jern. Tungstenen, der er dobbelt så tung som stål, koncentrerer vægten i et lille rum i form af en indviklet formet del, hvilket er nøglen til præcis styring af CG-placering. Callaway anvender elastisk-urethane for at dæmpe vibrationer og forbedre lyd og følingen Det ultralette Aldila Synergy er standard grafitskaft i forskellig flex. Du kan også prøve Callaways smarte fitting tool på nettet for at se, hvilke jern og skafter, der kan anbefales. Klik her Vores pris kr. 5.499,- for 6 jern Vejl. pris kr. 5.999,- Spar kr. 500,- (Kan også bestilles med 7 jern – 4-PW og 8 jern – 3-PW. 3 jern og Sand wedge kan desuden bestilles særskilt). Jernsættet leveres som standard med det ultra lette Aldila Synergy grafitskaft i senior, regular eller stiff og i standardlængde og med standard lie. Vi kan også levere alle personligt tilpassede specifikationer. Vil du bestille sættet med personligt tilpassede specifikationer, så kontakt os på info@golfit.dk

5.499 kr.

Fragt ukendt

Golfit

Callaway Apex 19 Jernsæt Grafit

Callaway Apex 19 Jernsæt Grafit

Callaway Apex 19 Jernsæt Grafit er den helt nye udgave i den meget populære Apex jernserie. Fremstillet i en kombination af materialer og i et forged design, som passer til spillere med middel handicap og lidt bedre. Ekstraordinær god feel er opnået ved brug af en mild 1025 carbon stål og med en urethan iblandet, opnås tillige en lækker lyd og vibrationsdæmpning. Callaway’s berømmede 360 Face Cup teknologi giver høj boldhastighed og længde på slag ramt i hele slagfladen med de lange jern. I de kortere jern er der implementeret en VFT teknologi for optimal spin kontrol. Ved hjælp af tungstens vægtning er tyngdepunktet i hvert jern meget præcist placeret, så der skabes optimale betingelser for kontrol af boldflugt mv. Sættet er til spillere med lavere og middelhandicap, som gerne vil have et godt udseende køllehoved sammen med både tilgivelse og længde. Sættet kan evt. laves som combo sæt med Apex Pro 19. Standardskaftet er True Temper Catalyst. Vores pris kr. 9.399,- Vejl. pris kr. 9.999,- Spar kr. 600,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde lie og grip. Vi kan levere alle de specifikationer, som Callaway tilbyder. Vil du bestille med personlige specifikationer så kontakt os på info@golfit.dk .

9.399 kr.

Fri fragt

Golfit

Callaway Rogue X Jernsæt

Callaway Rogue X Jernsæt

Callaway Rogue X Jernsæt er over-size, som har et stort MOI, der overfører energi til bolden – også ved træf udenfor jernets midte, så du får en fantastisk kombination af længde, præcision og tilgivelse. Callaway Rogue X jernene kombinerer den kendte 360 ​​Face Cup-teknologi med VFT-teknologi (Variable Face Thickness) for at udvide den del af slagfladen, der giver højere boldhastighed. Foruden de åbenlyse spillemæssige fordele, har jernene en fantastik feel og lyd. Urethane er placeret bag slagfladen. Materialet blødgør fornemmelsen i slaget og dæmper lyden. Urethane er samme materiale som bruges i overfladen på tour golfboldene. Materialet er lettere end stål, så for at opretholde vægtbalancen er der placeret Tungstens-vægte i sålen. Det gør det også muligt at flytte tyngdepunktet længere tilbage og i yderpunkterne, så Rogue X jernene stabiliseres endnu mere. True Temper XP95 eller KBS MAX 90 er standard stålskaft. Du kan også prøve Callaway’s smarte fitting tool på nettet for at se, hvilke jern og skafter, der kan anbefales. Klik her Vores pris kr. 4.699,- for 6 jern Vejl. pris kr. 5.299,- Spar kr. 600,- (Kan også bestilles med 7 jern – 4-PW og 8 jern – 4-SW. Sand wedge kan bestilles særskilt). Jernsættet leveres som standard med KBS MAX 90 eller True Temper XP95 stålskaft i regular eller stiff og i standardlængde og med standard lie. Jernene kan uden merbetaling også fås med en række af KBS skafter, Dynamic Gold og Project X skafter Vi kan også levere alle personligt tilpassede specifikationer. Vil du bestille sættet med personligt tilpassede specifikationer, så kontakt os på info@golfit.dk

4.699 kr.

Fri fragt

Golfit

Callaway Apex MB Jernsæt

Callaway Apex MB Jernsæt

Callaway Apex MB Jernsæt er et tourinspireret muscle back jernsæt til den gode spiller. Smedet i klassisk stil med tynd toplinje og lækker chrome finish. 20v præcision grooves, der tilbyder kontrol og spin fra fairway og reducerer risiko for flyers fra rough. Jernene er fremstillet i 1025 carbon stål, og giver den ultimative “soft feel”, der giver den afgørende feedback på slaget. Vores pris kr. 7.499,- for 6 jern Vejl. pris kr. 8.499,- Spar kr. 1.000,- Jernsættet leveres som standard med Project X skafter i stiff og i standardlængde og med standard lie. Vi kan også levere alle personligt tilpassede specifikationer. Vil du bestille sættet med personligt tilpassede specifikationer, så kontakt os på info@golfit.dk .

7.499 kr.

Fri fragt

Golfit

Callaway Apex Pro 19 Jernsæt Grafit

Callaway Apex Pro 19 Jernsæt Grafit

Callaway Apex Pro 19 Jernsæt Grafit er den helt nye udgave i den meget populære Apex jernserie. Fremstillet i en kombination af materialer og i et forged design, som passer til den bedre spiller. Ekstraordinær god feel er opnået ved brug af en mild 1025 carbon stål og med en urethan iblandet, opnås tillige en lækker lyd og vibrationsdæmpning. Callaway’s berømmede 360 Face Cup teknologi giver høj boldhastighed og længde på slag ramt i hele slagfladen med de lange jern (nr. 3-7). I de kortere jern er der implementeret en VFT teknologi for optimal spin kontrol. Ved hjælp af tungstens vægtning er tyngdepunktet i hvert jern meget præcist placeret, så der skabes optimale betingelser for kontrol af boldflugt mv. Sættet er til spillere med lavt handicap (ca. hcp. 0 – 9). Sættet kan evt. laves som combo sæt med Apex 19. Standardskaftet er True Temper Catalyst. Vores pris kr. 9.299,- for 6 jern Vejl. pris kr. 9.999,- Spar kr. 700,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde lie og grip. Vi kan levere alle de specifikationer, som Callaway tilbyder. Vil du bestille med personlige specifikationer så kontakt os på info@golfit.dk .

9.299 kr.

Fri fragt

Golfit

Callaway Big Bertha Jernsæt Grafit

Callaway Big Bertha Jernsæt Grafit

Callaway Big Bertha Jernsæt Grafit i en helt ny udgave med moderne teknologi, der giver ekstra længde og tilgivelse. Længden kommer dels fra den revolutionerende Suspended Energy Core og dels fra Callaway’s succesfulde 360 Face Cup Teknologi. Hovedhjørnestenen i Suspended Energy Core er en præcist placeret Tungsten vægt placeret lavt i køllehovedet og placeret optimalt i hvert jern for at give mere højde og længde på slagene. Yderligere hastighed og længde opnås ved hjælp af det flex, der er i hele slagfladen takket være 360 Face Cup teknologien. Dermed opnås også god tilgivelse for slag, der ikke er ramt perfekt. Sættet er målrettet spillere med middel- til højt handicap. (ca. hcp. 14-30). Vores pris for 6 jern kr. 7.899,- Vejl. pris kr. 8.499,- Spar kr. 600,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde, lie og grip. Har du ønske om personlige specifikationer, kan du kontakte os på info@golfit.dk .

7.899 kr.

Fragt ukendt

Golfit

Callaway Big Bertha Jernsæt

Callaway Big Bertha Jernsæt

Callaway Big Bertha Jernsæt i en helt ny udgave med moderne teknologi, der giver ekstra længde og tilgivelse. Længden kommer dels fra den revolutionerende Suspended Energy Core og dels fra Callaway’s succesfulde 360 Face Cup Teknologi. Hovedhjørnestenen i Suspended Energy Core er en præcist placeret Tungsten vægt placeret lavt i køllehovedet og placeret optimalt i hvert jern for at give mere højde og længde på slagene. Yderligere hastighed og længde opnås ved hjælp af det flex, der er i hele slagfladen takket være 360 Face Cup teknologien. Dermed opnås også god tilgivelse for slag, der ikke er ramt perfekt. Sættet er målrettet spillere med middel- til højt handicap. (ca. hcp. 14-30). Vores pris for 6 jern kr. 6.399,- Vejl. pris kr. 6.999,- Spar kr. 600,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde, lie og grip. Har du ønske om personlige specifikationer, kan du kontakte os på info@golfit.dk .

6.399 kr.

Fragt ukendt

Golfit

Callaway Rogue Jernsæt

Callaway Rogue Jernsæt

Callaway Rogue Jernsæt giver en fantastisk kombination af længde, præcision og tilgivelse. Callaway Rogue golfsæt kombinerer den kendte 360 ​​Face Cup-teknologi med VFT-teknologi (Variable Face Thickness) for at udvide den del af slagfladen, der giver højere boldhastighed. 360 Face Cup er en lav, fleksibel kant rundt om slagfladen, der bøjer og frigives ved slag for at øge boldens hastighed. VFT påvirker også hvordan køllehovedet selv bøjer for at fremme mere boldhastighed på off-center hits. Kombinationen af ​​disse to teknologier fremmer boldens hastighed og afstand. Tungsten vægtning gør det muligt at placere CG’en i hvert af de lange jern med ekstraordinær præcision, for at fremme en optimal lancering og kontrol på hver enkelt jern. Tungstenen, der er dobbelt så tung som stål, koncentrerer vægten i et lille rum i form af en indviklet formet del, hvilket er nøglen til præcis styring af CG-placering. Callaway anvender elastisk-urethane for at dæmpe vibrationer og forbedre lyd og følingen True Temper XP95 er standard stålskaft. Du kan også prøve Callaways smarte fitting tool på nettet for at se, hvilke jern og skafter, der kan anbefales. Klik her Vores pris kr. 4.799,- for 6 jern Vejl. pris kr. 5.299,- Spar kr. 500,- (Kan også bestilles med 7 jern – 4-PW og 8 jern – 3-PW. 3 jern og Sand wedge kan bestilles særskilt). Jernsættet leveres som standard med True Temper XP95 stålskaft i regular eller stiff og i standardlængde og med standard lie. Jernene kan uden merbetaling også fås med en række af KBS skafter, Dynamic Gold og Project X skafter Vi kan også levere alle personligt tilpassede specifikationer. Vil du bestille sættet med personligt tilpassede specifikationer, så kontakt os på info@golfit.dk

4.799 kr.

Fragt ukendt

Golfit

Callaway Rogue Pro Jernsæt

Callaway Rogue Pro Jernsæt

Callaway Rogue Pro Jernsæt giver en fantastisk kombination af længde, præcision og tilgivelse. Callaway Rogue jernene kombinerer den kendte 360 ​​Face Cup-teknologi med VFT-teknologi (Variable Face Thickness) for at udvide den del af slagfladen, der giver højere boldhastighed. 360 Face Cup er en lav, fleksibel kant rundt om slagfladen, der bøjer og frigives ved slag for at øge boldens hastighed. VFT påvirker også hvordan køllehovedet selv bøjer for at fremme mere boldhastighed på off-center hits. Kombinationen af ​​disse to teknologier fremmer boldens hastighed og afstand. Tungsten vægtning gør det muligt at placere CG’en i hvert af de lange jern med ekstraordinær præcision, for at fremme en optimal lancering og kontrol på hver enkelt jern. Tungstenen, der er dobbelt så tung som stål, koncentrerer vægten i et lille rum i form af en indviklet formet del, hvilket er nøglen til præcis styring af CG-placering. Callaway anvender elastisk-urethane for at dæmpe vibrationer og forbedre lyd og følingen. I denne Rogue Pro model er køllehovedet lidt mere kompakt, som det passer til den bedre spiller. True Temper XP105 er standard stålskaft. Du kan også prøve Callaways smarte fitting tool på nettet for at se, hvilke jern og skafter, der kan anbefales. Klik her Vores pris kr. 5.499,- for 6 jern Vejl. pris kr. 5.999,- Spar kr. 500,- (Kan også bestilles med 7 jern – 4-PW og 8 jern – 3-PW. 3 jern og Sand wedge kan bestilles særskilt). Jernsættet leveres som standard med True Temper XP105 stålskaft og i standardlængde og med standard lie. Jernene kan uden merbetaling også fås med en række af KBS skafter, Dynamic Gold og Project X skafter Vi kan også levere alle personligt tilpassede specifikationer. Vil du bestille sættet med personligt tilpassede specifikationer, så kontakt os på info@golfit.dk

5.499 kr.

Fri fragt

Golfit

Callaway Apex Pro 19 Jernsæt

Callaway Apex Pro 19 Jernsæt

Callaway Apex Pro 19 Jernsæt er den helt nye udgave i den meget populære Apex jernserie. Fremstillet i en kombination af materialer og i et forged design, som passer til den bedre spiller. Ekstraordinær god feel er opnået ved brug af en mild 1025 carbon stål og med en urethan iblandet, opnås tillige en lækker lyd og vibrationsdæmpning. Callaway’s berømmede 360 Face Cup teknologi giver høj boldhastighed og længde på slag ramt i hele slagfladen med de lange jern (nr. 3-7). I de kortere jern er der implementeret en VFT teknologi for optimal spin kontrol. Ved hjælp af tungstens vægtning er tyngdepunktet i hvert jern meget præcist placeret, så der skabes optimale betingelser for kontrol af boldflugt mv. Sættet er til spillere med lavt handicap (ca. hcp. 0 – 9). Sættet kan evt. laves som combo sæt med Apex 19. Standardskafter er: True Temper Elevate (Regular & Stiff) Dynamic Gold (R300, S300, X100). Vores pris for 6 jern kr. 8.299,- Vejl. pris kr. 8.999,- Spar kr. 700,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde lie og grip. Vi kan levere alle de specifikationer, som Callaway tilbyder. Vil du bestille med personlige specifikationer så kontakt os på info@golfit.dk .

8.299 kr.

Fri fragt

Golfit

Callaway Rogue X Jernsæt Grafit

Callaway Rogue X Jernsæt Grafit

Callaway Rogue X Jernsæt Grafit er over-size, som har et stort MOI, der overfører energi til bolden – også ved træf udenfor jernets midte, så du får en fantastisk kombination af længde, præcision og tilgivelse. Callaway Rogue X jernene kombinerer den kendte 360 ​​Face Cup-teknologi med VFT-teknologi (Variable Face Thickness) for at udvide den del af slagfladen, der giver højere boldhastighed. Foruden de åbenlyse spillemæssige fordele, har jernene en fantastik feel og lyd. Urethane er placeret bag slagfladen. Materialet blødgør fornemmelsen i slaget og dæmper lyden. Urethane er samme materiale som bruges i overfladen på tour golfboldene. Materialet er lettere end stål, så for at opretholde vægtbalancen er der placeret Tungstens-vægte i sålen. Det gør det også muligt at flytte tyngdepunktet længere tilbage og i yderpunkterne, så Rogue X jernene stabiliseres endnu mere. Aldila Synergy er standard grafitskafter i forskellige flex. Du kan også prøve Callaway’s smarte fitting tool på nettet for at se, hvilke jern og skafter, der kan anbefales. Klik her Vores pris kr. 5.499,- for 6 jern Vejl. pris kr. 5.999,- Spar kr. 500,- (Kan også bestilles med 7 jern – 4-PW og 8 jern – 4-SW. Sand wedge kan bestilles særskilt). Jernsættet leveres som standard med Aldila Synergy grafitskafter i forskellige flex. Vi kan også levere alle personligt tilpassede specifikationer. Vil du bestille sættet med personligt tilpassede specifikationer, så kontakt os på info@golfit.dk

5.499 kr.

Fri fragt

Golfit

Callaway Apex 19 Smoke Jernsæt

Callaway Apex 19 Smoke Jernsæt

Callaway Apex 19 Smoke Jernsæt er den helt nye udgave i den meget populære Apex jernserie. Fremstillet i en kombination af materialer og i et forged design, som passer til spillere med lav- middelhandicap. Ekstraordinær god feel er opnået ved brug af en mild 1025 carbon stål og med en urethan iblandet, opnås tillige en lækker lyd og vibrationsdæmpning. Callaway’s berømmede 360 Face Cup teknologi giver høj boldhastighed og længde på slag ramt i hele slagfladen med de lange jern. I de kortere jern er der implementeret en VFT teknologi for optimal spin kontrol. Ved hjælp af tungstens vægtning er tyngdepunktet i hvert jern meget præcist placeret, så der skabes optimale betingelser for kontrol af boldflugt mv. Sættet er til spillere med lavere og middelhandicap, som gerne vil have et godt udseende køllehoved sammen med både tilgivelse og længde. Sættet kan evt. laves som combo sæt med Apex Pro 19. Standardskafter er: True Temper Elevate (Regular & Stiff) Dynamic Gold (R300, S300, X100). Vores pris kr. 9.199,- Vejl. pris kr. 9.899,- Spar kr. 700,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde lie og grip. Vi kan levere alle de specifikationer, som Callaway tilbyder. Vil du bestille med personlige specifikationer så kontakt os på info@golfit.dk .

9.199 kr.

Fri fragt

Golfit

Callaway Apex 19 Jernsæt

Callaway Apex 19 Jernsæt

Callaway Apex 19 Jernsæt er den helt nye udgave i den meget populære Apex jernserie. Fremstillet i en kombination af materialer og i et forged design, som passer til spillere med middelhandicap og lavere. Ekstraordinær god feel er opnået ved brug af en mild 1025 carbon stål og med en urethan iblandet, opnås tillige en lækker lyd og vibrationsdæmpning. Callaway’s berømmede 360 Face Cup teknologi giver høj boldhastighed og længde på slag ramt i hele slagfladen med de lange jern. I de kortere jern er der implementeret en VFT teknologi for optimal spin kontrol. Ved hjælp af tungstens vægtning er tyngdepunktet i hvert jern meget præcist placeret, så der skabes optimale betingelser for kontrol af boldflugt mv. Sættet er til spillere med lavere og middelhandicap, som gerne vil have et godt udseende køllehoved sammen med både tilgivelse og længde. Sættet kan evt. laves som combo sæt med Apex Pro 19. Standardskafter er: True Temper Elevate (Regular & Stiff) Dynamic Gold (R300, S300, X100). Vores pris for 6 jern kr. 8.299,- Vejl. pris kr. 8.999,- Spar kr. 700,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde lie og grip. Vi kan levere alle de specifikationer, som Callaway tilbyder. Vil du bestille med personlige specifikationer så kontakt os på info@golfit.dk .

8.299 kr.

Fri fragt

Golfit

Callaway Apex 19 Smoke Jernsæt Grafit

Callaway Apex 19 Smoke Jernsæt Grafit

Callaway Apex 19 Smoke Jernsæt Grafit er den helt nye udgave i den meget populære Apex jernserie. Fremstillet i en kombination af materialer og i et forged design, som passer til spillere med middelhandicap og lidt bedre. Ekstraordinær god feel er opnået ved brug af en mild 1025 carbon stål og med en urethan iblandet, opnås tillige en lækker lyd og vibrationsdæmpning. Callaway’s berømmede 360 Face Cup teknologi giver høj boldhastighed og længde på slag ramt i hele slagfladen med de lange jern. I de kortere jern er der implementeret en VFT teknologi for optimal spin kontrol. Ved hjælp af tungstens vægtning er tyngdepunktet i hvert jern meget præcist placeret, så der skabes optimale betingelser for kontrol af boldflugt mv. Sættet er til spillere med lavere og middelhandicap, som gerne vil have et godt udseende køllehoved sammen med både tilgivelse og længde. Sættet kan evt. laves som combo sæt med Apex Pro 19. Standardskaftet er True Temper Catalyst. Vores pris kr. 9.999,- Vejl. pris kr. 10.999,- Spar kr. 1.000,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde lie og grip. Vi kan levere alle de specifikationer, som Callaway tilbyder. Vil du bestille med personlige specifikationer så kontakt os på info@golfit.dk .

9.999 kr.

Fri fragt

Golfit

Callaway Epic Forged Jernsæt

Callaway Epic Forged Jernsæt

Callaway Epic Forged Jernsæt sætter helt nye standarder for kombinationen af længde og feel i et smedet jernsæt. Jernene er smedet 1025 carbon stål, som giver den ekstra gode feel, og en lækker lyd ved impact. For første gang har Callaway i det smedede køllehoved inkorporeret en “Suspended Tungsten Core”, som sammen med Callaway’s berømmede 360 Face Cup giver ekstra høj hastighed og dermed længde. I de lange jern og mellemjernene sørger VFT spin kontrol for stabil højde og længde, og i de kortere jern sidder tyngdepunktet en lille smule højere og mere centreret for optimal boldflugt og spin. En lækker platin chrom finish giver et indbydende og eksklusivt udseende. Du kan vælge frit imellem stålskaft og grafitskafter: Stålskaft: Aerotech Steelfiber FC Grafitskaft: Mitsubishi Tensei AV Silver Sættet fås med A-flex (senior), Regular flex eller Stiff flex. Sættet er målrettet spillere med ca. hcp 4-18. Vores pris kr. 13.999,- Vejl. pris kr. 14.999,- Spar kr. 1.000,- Sættet kan leveres med personlige specifikationer til længde, lie og grip mv. Har du personlige specifikationer eller skal vi hjælpe med at finde de rigtige specifikationer til dig, så kontakt os på info@golfit.dk .

13.999 kr.

Fri fragt

Golfit

Callaway Apex Pro 19 Smoke Jernsæt Grafit

Callaway Apex Pro 19 Smoke Jernsæt Grafit

Callaway Apex Pro 19 Smoke Jernsæt Grafit er den helt nye udgave i den meget populære Apex jernserie. Fremstillet i en kombination af materialer og i et forged design, som passer til den bedre spiller. Ekstraordinær god feel er opnået ved brug af en mild 1025 carbon stål og med en urethan iblandet, opnås tillige en lækker lyd og vibrationsdæmpning. Callaway’s berømmede 360 Face Cup teknologi giver høj boldhastighed og længde på slag ramt i hele slagfladen med de lange jern (nr. 3-7). I de kortere jern er der implementeret en VFT teknologi for optimal spin kontrol. Ved hjælp af tungstens vægtning er tyngdepunktet i hvert jern meget præcist placeret, så der skabes optimale betingelser for kontrol af boldflugt mv. Sættet er til spillere med lavt handicap (ca. hcp. 0 – 9). Sættet kan evt. laves som combo sæt med Apex Pro 19. Standardskaftet er True Temper Catalyst. Vores pris kr. 10.199,- for 6 jern Vejl. pris kr. 10.999,- Spar kr. 800,- Sættet kan også bestilles med personlige specifikationer til skaft, længde lie og grip. Vi kan levere alle de specifikationer, som Callaway tilbyder. Vil du bestille med personlige specifikationer så kontakt os på info@golfit.dk .

10.199 kr.

Fri fragt

Golfit

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Golf
Log ind

Bliv gratis medlem