• Tilbud
 • Guides
 • Om os
 1. Start
 2. Skønhed & Helse
 3. Sundhed
 4. Sundhedsplejeprodukter
 5. Måleinstrumenter helbred
 6. Blodtryksmåler
 7. Omron Blodtryksmåler

Omron Blodtryksmåler

Hos PriceRunner hjælper vi dig med at finde den bedste Omron Blodtryksmåler til dine behov. Brug vores nyttige kategorifiltre til at sortere efter pris, funktioner og brugerbedømmelser. Vælg mellem mange forskellige modeller af Omron Blodtryksmålere og sammenlign priser for at få det bedste tilbud. Læs brugeranmeldelser for at se, hvad andre synes om deres køb, og find ud af, hvilke funktioner der passer bedst til dig. Med vores overskuelige filtreringsmuligheder kan du nemt finde en Omron Blodtryksmåler, der opfylder dine krav og præferencer. Gør din søgning enkel og effektiv ved at bruge vores værktøjer til produkt- og prissammenligning. Start her for at finde den rigtige blodtryksmåler for dig!

Filtrer
Produktegenskaber
Strømkilde
Mål

38 produkter

Omron Blodtryksmåler Omron M3 Comfort
50+ overvåger

Omron M3 Comfort

4,7

Anvendelsesområde: Overarm, 60 Hukommelsespladser, Hukommelsesfunktion, Klinisk testet, Fuldautomatisk

566 kr.
CompuMail
DataWorld
i 12 butikker
BLODTRYKSMÅLER

Almindelige spørgsmål

Ja, hvis du har en automatisk blodtryksmåler, så er det let at måle dit blodtryk selv.

Det er der flere grunde til. Blandt andet kan du måle dit blodtryk, når du vil, og så ofte som du ønsker det. Hvis du måler dit blodtryk oftere, får du mere korrekte målinger. Nogle mennesker lider af hvid kittel-syndrom, hvilket betyder, at blodtrykket automatisk bliver højere hos lægen, fordi du er nervøs og anspændt. Derfor får du et forkert måleresultat. Når du er hjemme, er du i et mere afslappet miljø og kan derfor få mere pålidelige resultater. Det er dog vigtigt at dobbelttjekke med din læge, hvis dine egne resultater viser forhøjet blodtryk, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt din blodtryksmåler fungerer korrekt.

For at få en korrekt blodtryksmåling er det vigtigt, at du sidder i rolige omgivelser og slapper af mindst 5 minutter før du foretager målingen. Dertil er der et par ting, der er gode at huske, før du foretager blodtryksmålingen:

 1. Drik ikke kaffe mindre end 30 minutter før måling.
 2. Undgå at drikke alkohol, før du måler.
 3. Undgå at blive varmet op (bad, sauna, og så videre), før du måler.
 4. Vent mindst 30 minutter efter at have spist, før du bruger blodtryksmåleren.
 5. Undgå at ryge mindst 30 minutter før målingen.

Tre tips, før du køber en blodtryksmåler

Overvej ellerførst, om du vil have en blodtryksmåler, der måler dit blodtryk omkring håndleddet eller overarmen.

 • En overarmsmåler er ret nemt at placere korrekt. Kig efter en blodtryksmåler med stor manchet (XL), hvis du har en stor overarm.

 • En håndledsmåler kan være lidt mere besværlig at placere. Dens positionssensor skal sidde perfekt, for at målingen bliver korrekt. En håndledsmålers fordel er størrelsen. Her behøver du ikke en helt bar arm – perfekt på rejser eller på kontoret.

Hvilke funktioner får du har brug for? Her er nogle af de mest populære:

 • Med Bluetooth kan du se, analysere og gemme dine målinger direkte på telefonen. Praktisk, når lægen spørger.

 • En blodtryksmåler til flere brugere kan gemme data for flere profiler. Og der går let inflation i at få målt blodtrykket i husstanden. 

 • En blodtryksmåler med EKG måler også hjerterytmen og kan derfor vise arytmi med mere.

 • En blodtryksmåler med tale, kan være god til ældre personer og personer med nedsat syn, undersøg om du kan vælge dit foretrukne sprog.

De automatiske modeller til brug i hjemmet er blevet meget pålidelige og præcise. En klinisk testet og godkendt blodtryksmåler er din sikkerhed for medicinsk korrekte målinger.

På netdoktor kan du læse mere om blodtryksmålinger.

Annonce