Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Tromborg Håndsæbe

Relaterede butikstilbud

Tromborg Aroma Therapy Deluxe Soap 15th Anniversary

Tromborg Aroma Therapy Deluxe Soap 15th Anniversary

Tromborg Aroma Therapy Deluxe Soap 15th Anniversary I år fejrer Tromborg 15 års jubilæum og Marianne Tromborg er som altid næsen bag duften i de eftertragtede produkter. Marianne får sin inspiration, fra den fantastiske natur, som vi er omgivet af i det nordiske habitat. Dette har inspireret Tromborg til, at komme med en jubilæumsudgave af deres elskede håndsæbe, som var et af de første produkter som de lancerede. Fyldt med magiske vilde urter fra bl.a. jernurt og mynte - jernurt virker energigivende, styrkende og stimulerende - mynte er kendt som en aromatisk stimulans og kulinarisk krydderi. Tromborg elsker arbejde med spiselige urter. Plantepower når det er bedst. Fugtgivende, blødgørende og aromaterapeutisk. Indeholder 200ml

95 kr.
134 kr.inkl. fragt
Creme de la Creme
TROMBORG AROMA THERAPY DELUXE HANDSOAP VANILLA

TROMBORG AROMA THERAPY DELUXE HANDSOAP VANILLA

Vanilla Aroma Therapy Deluxe Soap fra Tromborg er en luksuriøs sæbe med æteriske olier af vanilje. Den har en sensuel og sød duft, og den virker afstressende, afhjælper vrede og skaber ro i sindet. Sæben hjælper med at tilføre fugt til dine hænder og gør dem babybløde. Tromborg håndsæbe sælges med dispenser.Indhold: 200 ml.

95 kr.
130 kr.inkl. fragt

Naturskøn

TROMBORG AROMA THERAPY DELUXE HANDSOAP LAVENDER

TROMBORG AROMA THERAPY DELUXE HANDSOAP LAVENDER

Lavender Aroma Therapy Deluxe Soap fra Tromborg er en luksuriøs sæbe med æteriske olier af lavendel. Den skaber balance, beroliger, afstresser og så den er antibakterial og antiseptisk. Sæben hjælper med at tilføre fugt til dine hænder og gør dem babybløde. Tromborg håndsæbe sælges med dispenser.Indhold: 200 ml.

95 kr.
130 kr.inkl. fragt

Naturskøn

Log ind

Bliv gratis medlem