Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Nesti Dante Håndsæbe

Relaterede butikstilbud

Vegetabilsk Håndsæbe Lily Charm 150 g - Nesti Dante

Vegetabilsk Håndsæbe Lily Charm 150 g - Nesti Dante

Vegetabilsk sæbe. Amorino, skøn vegetabilsk sæbe 150g, med duft af lilje, fra den Italienske sæbe producent NESTI DANTE. Amorino, symbol på kærlighed og livsglæde, nærer din hud med sin delikate skum til en følelse af renhed, afslapning og ro. Produceret med kvalitet for øje, renhed og integritet uden kompromis. Kun rene planteolier fra bæredygtige dyrkning. Ingen mineralske olier, ingen parabener. Ingen animalske ingredienser eller test på dyr. Skabt med kærlighed og omsorg i Firence, Italy siden 1947. Nesti Dantes en Italiensk virksomhed som primært producerer sæbeprodukter, med 60 års erfaring, har denne virksomhed kendskab og indsigt i sæbeudvikling og produktion. Deres motto er " vi arbejder ikke for at være de største, men for at blive de bedste".
40 kr.

Fragt ukendt

Frøtorvet

Vegetabilsk Håndsæbe Rosa champagne 150 g - Nesti Dante

Vegetabilsk Håndsæbe Rosa champagne 150 g - Nesti Dante

En vegetabilsk sæbe med naturlige olier og en skøn duft af rose. Fra den Italienske sæbe producent NESTI DANTE Rose champagne, her bliver rosenduften betegnet som det elegante og sofistikerede indtryk af god levevis. Den eksklusive rosenduft. Produceret med kvalitet for øje, renhed og integritet uden kompromis. Kun rene planteolier fra bæredygtige dyrkning. Ingen mineralske olier, ingen parabener. Ingen animalske ingredienser eller test på dyr. Skabt med kærlighed og omsorg i Firence, Italy siden 1947. Nesti Dantes en Italiensk virksomhed som primært producerer sæbeprodukter, med 60 års erfaring, har denne virksomhed kendskab og indsigt i sæbeudvikling og produktion. Deres motto er " vi arbejder ikke for at være de største, men for at blive de bedste".
45 kr.

Fragt ukendt

Frøtorvet

Vegetabilsk Håndsæbe Rosa Principessa 150 g - Nesti Dante

Vegetabilsk Håndsæbe Rosa Principessa 150 g - Nesti Dante

En vegetabilsk sæbe med naturlige olier og en skøn duft af rose. Fra den Italienske sæbe producent NESTI DANTE Rose champagne, her bliver rosenduften betegnet som den rene og unikke parfume af en forårs rosenhave - fortryllende og charmerende. Produceret med kvalitet for øje, renhed og integritet uden kompromis. Kun rene planteolier fra bæredygtige dyrkning. Ingen mineralske olier, ingen parabener. Ingen animalske ingredienser eller test på dyr. Skabt med kærlighed og omsorg i Firence, Italy siden 1947. Nesti Dantes en Italiensk virksomhed som primært producerer sæbeprodukter, med 60 års erfaring, har denne virksomhed kendskab og indsigt i sæbeudvikling og produktion. Deres motto er " vi arbejder ikke for at være de største, men for at blive de bedste".
45 kr.

Fragt ukendt

Frøtorvet

Håndsæbe 250 G - Florentine Rose & Peony - Nesti Dante Italy

Håndsæbe 250 G - Florentine Rose & Peony - Nesti Dante Italy

Med en skøn duft af Florentinske Rose & Peony Vegetabilsk sæbe. Med en skøn duft af Florentinske Rose & Peony. Blomsternes magi fremhæver de mest intense øjeblikke i vores liv. Vi bliver taget tilbage til de øjeblikke i vores liv, hvor blomsterduftene har sat deres eventyrlige mærke. Ingredienser: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/Sodium Palmkernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA (0,1%), Sodium Chloride, Citronellol, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Eugenol. FRI FOR PETROKEMIKALIER, SULFATER, SYNTETISKE OVERFLADEAKTIVER, PARABENER, GLYCOL EDTA. Produceret med kvalitet for øje, renhed og integritet uden kompromis. Kun rene planteolier fra bæredygtige dyrkning. Ingen mineralske olier, ingen parabener. ingen animalske ingredienser eller test på dyr. Skabt med kærlighed og omsorg i Firence, Italy siden 1947. Nesti Dantes en Italiensk virksomhed som primært producerer sæbeprodukter, med 60 års erfaring, har denne virksomhed kendskab og indsigt i sæbeudvikling og produktion. Deres motto er " vi arbejder ikke for at være de største, men for at blive de bedste".
55 kr.

Fragt ukendt

Frøtorvet

Håndsæbe 250 G - Gold Blad sæbe - Nesti Dante

Håndsæbe 250 G - Gold Blad sæbe - Nesti Dante

Vegetabilsk sæbe. Nesti Dantes Guld bladssæbe blev produceret til Nesti Dantes på 60 års dagen. Behandlet med 23 karat guld blade, for at fejre Dantes tidlige fremskridt! Guld er symbolet på traditioner og balance. Det er en hyldest til vores etniske arv og rige kultur. Denne sæbe har en fantastisk duft af de skønneste iris, blomsterne som er symbolet for Firense. Produceret med kvalitet for øje, renhed og integritet uden kompromis. Kun rene planteolier fra bæredygtige dyrkning. Ingen mineralske olier, ingen parabener. ingen animalske ingredienser eller test på dyr. Skabt med kærlighed og omsorg i Firence, Italy siden 1947. Nesti Dantes en Italiensk virksomhed som primært producerer sæbeprodukter, med 60 års erfaring, har denne virksomhed kendskab og indsigt i sæbeudvikling og produktion. Deres motto er " vi arbejder ikke for at være de største, men for at blive de bedste".
60 kr.

Fragt ukendt

Frøtorvet

Håndsæbe 250 G - Tuscan Wisteria & Lilac (syren/blåregn) - Nesti Dante Italy

Håndsæbe 250 G - Tuscan Wisteria & Lilac (syren/blåregn) - Nesti Dante Italy

En skøn syren duftende sæbe Vegetabilsk sæbe. Med en skøn duft af Tuscan Wisteria og Syren. Blomsternes magi fremhæver de mest intense øjeblikke i vores liv. Vi bliver taget tilbage til de øjeblikke i vores liv, hvor blomsterduftene har sat deres eventyrlige mærke. Ingredienser: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/Sodium Palmkernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA (0,1%), Sodium Chloride, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool. FRI FOR PETROKEMIKALIER, SULFATER, SYNTETISKE OVERFLADEAKTIVER, PARABENER, GLYCOL EDTA. Produceret med kvalitet for øje, renhed og integritet uden kompromis. Kun rene planteolier fra bæredygtige dyrkning. Ingen mineralske olier, ingen parabener. ingen animalske ingredienser eller test på dyr. Skabt med kærlighed og omsorg i Firence, Italy siden 1947. Nesti Dantes en Italiensk virksomhed som primært producerer sæbeprodukter, med 60 års erfaring, har denne virksomhed kendskab og indsigt i sæbeudvikling og produktion. Deres motto er " vi arbejder ikke for at være de største, men for at blive de bedste".
55 kr.

Fragt ukendt

Frøtorvet

Profilbillede
Elin Nilsson·Kategoriansvarlig for Hygiejneartikler