Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Regnvandstønde

31 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Harcostar regnvandstønde 220 l grøn

Harcostar regnvandstønde 220 l grøn

Praktisk regnvandsbeholder fra Harcostar i et robust PVC-frit plastmateriale, der sørger for lang holdbarhed og stabilitet. Plastmaterialet i alle regnvandsbeholdere fra Harcostar er minimum 25 % genbrugsmateriale. Regnvandstønden er udstyret med tre forstansede huller i beholderen - ét i fronten til hanen og to til tilbehør, som er placeret i hver sin side under låget. Produktet leveres inklusiv koblingshane og låg, så indersiden af regnvandsbeholderen kan holdes fri for blandt andet snavs og blade. Produktinformation: Mål: 100 x 68,5/51 cm (H x Ø (top/bund) Materiale: plast Farve: grøn Vandkapacitet: 220 liter Vægt: 7 kg Bemærk: Afløbshanen er monteret indvendigt i regnvandsbeholderen for at den ikke skal knække under transport. Den er monteret indvendigt og skal skrues af for derefter at blive skruet på udvendigt.

800 kr.

Fri fragt

Bauhaus
udtag fra nedløbsrør til regnvandstønde

udtag fra nedløbsrør til regnvandstønde

Leder Regnvand Fra Nedløbsrør Til Regnvandsopsamleren. Når Opsamleren Er Fyldt, Ledes Vandes Automatisk Tilbage Og Videre Ned i Nedløbsrøret. Monteres Som Vist På Illustrationen, Dvs. Udlederen På Nedløbet Skal Placeres Lidt Højere (1-2 Cm) End Studsen På Opsamleren. Passer Til Alle Runde Nedløbsrør Med Diameter På 63, 68, 80 Eller 100 Mm Og Til Kvadratiske Nedløbsrør Med 61 Eller 65 Mm Sidelængde. Kan Anvendes Både Til Plast- Og Metalnedløbsrør. Er Der Ikke Forstanset Hul Til Studs i Regnvandsopsamleren, Anvendes 25 Mm Bor. Passer Til Alle Typer Opsamlere. Leveres Komplet Med Udleder, Ca. 0,5 m Slange, Studs, Møtrik Og Gummipakning.Bemærk: Alle 3 Dele Leveres I Farven Sort - Dvs: Afviger Fra Billedet.

129 kr.
188 kr.inkl. fragt
Trægården Kås
Regnvandsopsamler Harcostar 220 L

Regnvandsopsamler Harcostar 220 L

Vand din have miljøvenligt og gratis med regnvand Synes du også, det er for dyrt at vande med vand fra hanen? Vand er dyrt og er en ressource, vi bør spare på. Når du kobler en regnvandstønde til dit nedløbsrør, kan du opsamle regnvand som både skåner miljøet, og som samtidig sparer dig for tusindvis af kroner på din vandregning. Regnvandet indeholder desuden ikke kalk og efterlader dermed ikke kalkpletter på dine planters blade eller på ruderne, hvis du anvender det til vask. Hvor stor en regnvandsopsamler, du har brug for, afhænger helt af dit forbrug og behov, men man kan sjældent have for meget vand i sommerhalvåret - især i tørkeperioder. Måske har du endda brug for at koble flere regnvandstønder til for at sikre en god vandmængde. Regnvandsbeholderen fyldes til gengæld hurtigt igen under en en sommerbyge -1 mm regn på 100 m2 tagflade giver 100 liter vand. Harcostar regnvandsopsamleren har en kapacitet på 220 liter og leveres inkl. låg og koblingshane. Stærk regnvandstønde - 100 % PVC-fri Det kan være en fordel at hæve regnvandstønden et stykke fra jorden for, at du nemt kan fylde din vandkande - sokkel kan tilkøbes til denne model. Du kan også tilslutte en vandslange til din regnvandsbeholder. Du kan dog ikke få så højt et tryk på vandet, som når du vander fra din vandhane, med mindre du tilkobler en elektrisk pumpe, men vandet løber ganske let og løser vandingen alligevel. Regnvandsbeholderen er fremstillet i stærkt plastmateriale, hvoraf min. 25 % er genbrugsplast. Den er desuden 100 % PVC-fri. Regnvandsopsamleren kan godt tåle frost, men det anbefales at frakoble den i vintermånederne, da vand udvider sig i frossen tilstand og kan medføre en risiko for at tønden revner, hvis den er helt fyldt. Husk altid at sikre dig mod overløbsskader enten via et overløbskit eller montering af et udledningskit på nedløbsrøret.

669 kr.

Fri fragt

NetByggemarked
Log ind

Bliv gratis medlem